Jorge împlinește 42 de ani! Cum a fost artistul răsfățat de frumoasa lui soție, Ramona Prodea! „Se potrivește perfect cu costumația!"

#Exclusiv Click!

Jorge se sărbătorește pe 22 iunie, atunci când va împlini 42 de ani. Unul dintre cadouri și l-a primit deja, o frumoasă pălărie de "Godfather" din partea soției sale, Ramona Prodea, pe care a și asortat-o imediat la costumul pe care l-a îmbrăcat special pentru petrecerea Viva care a avut loc miercuri seară.

Sărbătoritul urmează să se bucure și de o minivacanță în Germania

Dar sărbătoritul urmează să se bucure și de o minivacanță în Germania, acolo unde va merge, de ce nu, la meciul României.

Pălăria am primit-o cadou tot de ziua mea. Am primit niște cadouri superbe anul ăsta, le mulțumesc prietenilor. Ramona mi-a făcut cadou pălăria, am zis că se potrivește perfect cu costumația e azi!", ne-a spus Jorge, pe care l-am întâlnit la una dintre cele mai așteptate petreceri ale verii.

Și pentru că anul acesta este primul an în care experimentează închirierea celor 5 apartamente pe care le-a achiziționat pe litoral, l-am întrebat pe Jorge dacă o să își petreacă vara mai mult la malul mării, el și familia sa fiind obișnuit mai mult cu vacanțele exotice. Cert este că până una alta, Jorge se va bucura tot de ziua lui de câteva zile în Germania, la Frankfurt, acolo unde va merge la meciul României.

 „Ne-am gândit dacă să stăm sau nu mai mult pe litoralul nostru vara asta"

Ne-am gândit dacă să stăm sau nu mai mult pe litoralul nostru vara asta... Două-trei zile mergem să vedem meciul României. Acum, că vine ziua mea, mergem să vedem cum joacă România. Am vrut să mergem de la primul meci dar nu am găsit bilete și de ziua mea am primit niște bilete cadou și acum mergem la Frankfurt", ne-a povestit Jorge care a ajuns la această frumoasă vârstă și se simte binecuvântat.

Sunt foarte bine, fac 42 de ani, sunt fericit, binecuvântat. Îi mulțumesc lui Dumnezeu, în primul rând pentru copii și pentru familia frumoasă pe care o am, soției, și pentru sănătate. E singurul lucru pentru care mă rog acum pentru familia noastră și pentru mama, în rest, Dumnezeu le aranjează știe el cum. Erau momente în care îmi doream ceva cu tot dinadinsul și atunci când m-am relaxat, m-am predat lui Dumnezeu... Atunci au început să se întâmple lucrurile și am prins curaj să am mai multă încredere în Dumnezeu! Tot ce se întâmplă, se întâmplă spre binele nostru!", a mai avut de completat artistul și prezentatorul TV, care s-a bucurat deja de două ori de experiența Survivor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
casa pixabay jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Elena Merișoreanu
banner anamaria prodan reghecampf png
Banner pensiuni vedete
banner Annes
banner adda png
rita ora facebook jpg
Dorian Popa   bolovan jpg
MALUMA 2 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net