Ce își dorește Dana Roba de la ziua sa de naștere! Totul are legătură cu problemele prin care a trecut: „O să fie ceva frumos”

#Exclusiv Click!

Dana Roba zâmbește din nou la aproape un an de la momentele în care a văzut moartea cu ochii deschiși. Asta pentru că Daniel Balaciu, bărbatul cu care este încă căsătorită de șapte ani, a bătut-o cu ciocanul în cap până a lăsat-o într-o baltă de sânge. Însă, timpul a trecut, iar lucrurile s-au mai așezat. Șatena acum iubește din nou și este mai fericită ca niciodată în compania celor două fetițe ale sale, Chantal si Celine.

Pentru Dana Roba, astăzi este o zi importantă, deoarece make-up artista împlinește 32 de ani. Contactată de Click!, aceasta ne-a dezvăluit cum o să petreacă:

„Încă de la prima oră a dimineții mi-am trezit fetițele pentru a le pregăti de ședința foto de astăzi. Am o ședință foto aniversară cu multe baloane, cu ce vârstă împlinesc eu, o să fie ceva frumos, ceva colorat. O să fie ceva frumos. Îmi doresc de la Dumnezeu, drept cadou, să mă ajute să îmbătrânesc frumos, să îmi lungească zilele și să am grijă de fetele mele așa cum se poate mai bine.După ședința foto o să merg la un restaurant cu fetele mele să luăm masa iar de la ora 14.00 o să merg la serviciu”.

Iubește din nou

După momentele dificile prin care a trecut, Dana Roba este din nou fericită. Iubește și este iubită de Beni, bărbatul cu care aceasta vrea să se recăsătorească după divorțul oficial de Daniel Balaciu:

„Beni nu este alături de mine acum pentru că e la serviciu, dar mâine o să ies cu el și cu mai mulți prieteni la un restaurant, să luăm masa și să îmi aniversez ziua de naștere”.

Click! spune

Din mariajul de șapte ani cu Daniel Balaciu, cei doi au două fetițe împreună…pe nume Chantal și Celine, care în acest moment au rămas în grija mamei lor după ce, în urmă cu câteva luni, aceasta a fost bătută de actualul soț cu ciocanul în cap până a lăsat-o într-o baltă de sânge iar bărbatul a ajuns după gratii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net