Dana Roba sare în apărarea iubitului său. Care este marea supărare a vedetei

#Exclusiv Click!

Dana Roba (32 de ani) a văzut moartea cu ochii, în vara anului trecut, în momentul când Daniel Balaciu, bărbatul cu care încă este căsătorită și cu care are două fetițe, i-a dat cu ciocanul în cap, de mai multe ori, până a lăsat-o într-o baltă cu sânge.

Printr-un noroc, Dana Roba a scăpat cu viața în urma unei intervenții chirurgicale, de nouă ore, pe creier, iar acum șatena zâmbește din nou alături de noul său partener, Beni. Recent, gurile rele au început să vorbească, în spațiul public, că cei doi nu s-ar înțelege atât de bine pe cât arată make-up artista în spațiul online, din cauză că tânărul i-ar toca banii la păcănele și nu i-ar iubi fetițele pe cât spune și arată ea.

„Eu cu Beni mă înțeleg foarte bine. El nu îmi ia niciun ban. Banii mei sunt pe card, nu stau fizic în casă, eu știu câți bani am pe card...dar el nu îmi ia banii, nu sunt adevărate zvonurile acestea, plus că Beni are foarte mare grijă de fetele mele. Sunt zile în care Beni stă cu fetele mele, cât eu sunt plecată la lucru, de dimineața până seara. Beni are grijă de fetele mele, le iubește”, a spus Dana Roba, pentru Click!

Nerăbdătoare să se mărite

Dana Roba ne-a mărturisit și faptul că spera ca vara aceasta să se recăsătorească cu alesul inimii sale, însă din păcate, divorțul său de Daniel Balaciu, bărbatul cu care este căsătorită de șapte ani de zile, nu o să se finalizeze atât de ușor pe cât spera.

„O să mai dureze până când eu o să divorțez de Daniel...cam un an mi s-a zis. Pentru că este de făcut partajul la apartament, sunt copiii noștri la mijloc, mai este de lucru. Divorțul, la noi, în România, este ca la nebuni. Eu voiam vara asta să mă mărit cu Beni, dar din păcate, nu se poate din punct de vedere legal”, a conchis pentru Click!, Dana Roba.

Click! spune

În urma iubirii lor pătimașe, Dana Roba și Daniel Balaciu au două fetițe ca doi îngerași, pe nume Chantal și Celine, care în acest moment au rămas în grija mamei lor după ce, în urmă cu câteva luni, aceasta a fost bătută de actualul soț cu ciocanul în cap până a lăsat-o într-o baltă de sânge.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net