Ce mâncăruri de post recomandă Carmen Brumă! Vedeta prepară rețete delicioase în câteva minute!

Vrea nu vrea, Carmen Brumă (46 de ani) reușește să țină post prin prisma rețetelor sănătoase pe care le prepară chiar ea, imediat, acasă, în câteva minute. Acestea nu dau prea mari bătăi de cap gospodinelor și femeilor care își doresc să aibă o alimentație echilibrată și în același timp sănătoasă. Pentru că a început postul Crăciunului, Carmen Brumă pregătește tot felul de combinații și de rețete menite să ajute femeile care își doresc să îi urmeze sfatul.

Pasta de năut de post pare a fi cea mai potrivită rețetă în aceste zile. Iată cum se prepară!

Pasta de năut de post, o rețetă sănătoasă și sățioasă care conține proteine, fibre, minerale, o masă completă pentru această perioadă.

Rețetă pastă de năut de post a la Carmen Brumă

Ingrediente:

400 de grame de năut fiert

2 linguri de fulgi de ovăz sau hrișcă

2-3 linguri de pastă de susan

zeamă de lămâie și puțină de mandarină

o lingură de fulgi de drojdie inactivă, sursă foarte bună de proteină pentru vegetarieni și cei care țin post

condimente, boia dulce, sare, ierburi aromate, usturoi și busuioc proaspăt

Mod de preparare:

Se prepară foarte ușor. Adăugați toate ingredientele într-un bol și le mixați până când devin o pastă. La final adăugați și niște  surse bogate în vitamina C, așa cum este pătrunjelul și ardeiul gras pentru a crește absobția fierului care se găsește în năut, alături de proteine, calciu, acid folic și fibre”, a spus Carmen Brumă care și-a dat prietenele pe spate cu tot felul de rețete sănătoase și foarte ușor de făcut.

Ce mai mănâncă vedeta în această perioadă? Nimic mai simplu. Ca o rețetă ușoară de sezon, Carmen Brumă pregătește rapid și o pastă de sfeclă roșie care se poate menține preț de câteva zile la frigider.

"Pasta de sfeclă, o rețetă de sezon cu efect tonic și antiinflamator asupra organismului. Este una dintre preferatele mele în acest sezon, utilă dacă suferi de astenie sau de stări de oboseală.

Eu o prepar așa:

3 sfecle roșii

1 cartof dulce

1 morcov

2 cepe

50 grame unt

Se pun la cuptor toate ingredientele. Când sunt gătite, se adaugă 100 grame de fasole roșie fiartă și se mixează totul cu un mixer sau blender până când se formează o pastă, pastă  pe care o puteți ține la frigider pentru câteva zile, într-un borcan de sticlă sau într-o caserolă.

E o combinație delicioasă și sănătoasă, sprijină ficatul, sistemul imunitar, e o sursă de vitamina B9, fosfor, magneziu, utilă inclusiv pentru femeile de 35 plus sau cele care suferă de simptome de premenopauză”, a mai adăugat Carmen Brumă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net