Ce mesaj îi transmite Mara Bănică lui Culiță Sterp, după ce a amenințat că o dă în judecată?! „Singurul lucru pe care îl pot recomanda...”

#Exclusiv Click!

Scandalul dintre Mara Bănică și familia Sterp ajunge în instanță. Culiță Sterp a amenințat-o pe incisiva jurnalista că o va da în judecată, după ultimele acuzații postate în mediul on-line. Avem reacția Marei Bănică, în exclusivitate pentru Click!

E scandal până la cer și înapoi între Mara Bănică și membrii familiei Sterp. Totul a început de la show-ul „Survivor All Stars”. 

Mara, dezvăluiri inimaginabile despre familia Sterp?! „Bătuți crunt, neplătiți cu anii, scuipați și umiliți, tratați ca niște sclavi”

Mara Bănică (48 de ani) își dorește cu ardoare ca Zanni să fie marele câștigător al competiției din Republica Dominicană, „Survivor All Stars”.  Incisiva  jurnalistă a postat, zilele trecute, un mesaj pe rețelele de socializare, în care a avut cuvinte cât se poate de dure la adresa familiei lui Culiță Sterp

Celebra mamă Geta a fost făcută praf de jurnalistă pentru afirmațiile ei recente făcute în emisiunea „La Măruță”(Pro Tv), unde a dat în vileag că fiul ei, Culiță, o înșeală pe actuala parteneră și mama copilului lui, Daniela Iliescu. Mai mult, aceasta a avut și un derapaj rasist la adresa lui Jador.

„De ce nu voi ține cu Sterp? Pentru că de-a lungul anilor am făcut subiecte cu oameni schingiuiți de această familie, ciobani bătuți crunt, neplătiți cu anii, scuipați și umiliți, tratați ca niște sclavi. 

Când au scăpat de calvarul trăit, au venit să povestească, marcați pe viață. Așa cum au schiunghiut câini, au schingiuit la propriu și oameni”.

„Mama Geta a crescut niște animale”

„Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. Faptul că pare haioasă prin accentul simpatic și zâmbetul larg, în opinia mea, nu îi acorda circumstanțe pentru că a crescut niște animale. Pun ștampile pe ce spun acum și chiar știu ce spun.

Nu îmi place ipocrizia. Nu îmi plac oamenii falși. Nu îmi plac oamenii care au impresia că pot prosti pe oricine cu o glumiță ieftină cu teme mioritice la propriu, legate de brânză”, a fost mesajul acid al Marei Bănică, publicat pe pagina sa personală de Facebook, de la care a pornit scandalul.

Geta și Culiță Sterp amenință la unison că o vor da în judecată pe Mara Bănică! „Să-ți fie rușine!”

Getuța, fiica cea mică a mamei Geta, a reacționat imediat la postarea Marei Bănică, declarând că intenționează să se întâlnească cu jurnalista în instanță, pentru afirmațiile făcute la adresa familiei lor.

„Să îți fie rușine pentru ce ai scris! Noi suntem oameni simpli, de la țară, cu frică de Dumnezeu! Dar tu pentru minciunile spuse aici, o să dai cu subsemnatul în instanță! 

Am înțeles că nu îl susții pe Iancu, nici nu are nevoie de așa ceva din partea ta, are cine să o facă, dar ca să vorbești așa trebuie să fii ultima, după ultima… să nu zic ce! Dar ne vedem curând, nu îți face griji, Mara Banică!

Noi nu ne-am bătut niciodată joc de nimeni, motiv pentru care Dumnezeu ne-a binecuvântat cu sănătate în primul rând și cu multe altele! Dar o să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură prin ce minciuni ordinare ai spus despre noi! Nu rămâne așa, te asigur «distinsă doamnă!»”, a răspuns Geta Sterp, la postarea publicată de Mara Bănică, pe Facebook.

Culiță Sterp: „Aduceți acuzații mai false și mai nereușite decât operațiile dumneavoastră”

Culiță Sterp s-a implicat și el în scandal, deranjat fiind de acuzațiile Marei Bănică la adresa familiei lui. După ce mama artistului, doamna Geta, a dezvăluit în emisiunea lui Cătălin Măruță că fiul său nu i-ar fi prea fidel Danielei Iliescu, Mara Bănică a postat, în mediul on-line, o discuție a partenerei lui Culiță cu o fană în care o făcea cu ou și cu oțet pe soacra ei.

Ulterior, iubita lui Culiță și-a schimbat contul în profil de bussines, susținând că discuția nu ar fi fost una reală. Culiță s-a enervat și o amenință și el cu judecata pe Mara Bănică. 

„Mara Bănică, cine sunteți dvs. și ce vă reprezintă de vă permiteți să vorbiți așa despre familia mea? Să aduceți acuzații atât de grave și de false, mai false și mai nereușite decât operațiile dvs. 

Plus de asta, vă permiteți să faceți conversații false între dvs. și <<Daniela>>, nu vă e rușine? Nu știu dacă știți, dar eu recent am mai câștigat două procese cu televiziunile la care <<lucrați>> dvs, ce mai e un proces în plus și cu dvs? 

O să ne vedem în instanță pentru toate afirmațiile grave și false pe care le-ați adus la adresa noastră”, a fost comentariul scris de Culiță Sterp, în urma postării Marei Bănică, pe rețelele de socializare. 

Mara Bănică nu e speriată de procesele cu familia Sterp: „Le recomand să citească <<Niște țărani!>>”

Contactată de Click!, Mara Bănică s-a arătat oarecum surprinsă de proporțiile inimaginabile pe care le-a luat scandalul cu familia Sterp, în condițiile în care jurnalista nu a vrut decât să-ș declare susținerea față de Zanni în detrimentul lui Iancu Sterp, în competiția „Survivor All Stars”. 

Jurnalista nu este deloc speriată de amenințările cu judecata venite, pe bandă rulantă, în ultimele zile, din partea familiei Sterp. 

„Singurul lucru pe care îl pot recomanda familiei Sterp este o invitație spre lectura cărții <<Niște țărani>>, scrisă de regretatul Dinu Săraru, care ne-a părăsit recent”, s-a mărginit să declare Mara Bănică, în exclusivitate pentru Click!

Dezvăluirile ciobanului amenințat cu bătaia de frații Sterp! „A mai bătut pe unul”

Mai nou, Mara Bănică a scos la iveală și alte detalii dintr-un scandal pe care Culiță Sterp l-ar fi avut, în trecut, cu unul dintre angajații săi. Este vorba despre un cioban pe care familia Sterp l-a plătit să aibă grijă de oile lor. Bărbatul a vorbit, după 4 ani, în emisiunea „Acces Direct”, acuzându-i pe patronii lui, frații Sterp, de fel și fel lucruri. Ciobanul a mărturisit că nu ar fi fost plătit de către cântărețul Culiță Sterp pentru munca prestată și mai mult decât atât, ar fi fost și agresat fizic.

Bărbatul a lucrat ca cioban la stâna cântărețului, însă a mers în emisiunea ce era difuzată la Antena 1, la acea vreme, pentru a-și cere banii. Acesta a susținut, în văzul lumii, că solistul nu l-a plătit și că ar fi fost și agresiv. Ciobanul în cauză susține că ar fi fost înșelat cu o sumă uriașă de către îndrăgitul artist și a fost amenințat chiar și cu bătaia. 

Tot el a spus că nu și-a primit banii pe ultimele 4 luni, iar când a vrut să plece pentru i-a murit un copil, acesta a avut parte doar de jigniri. Ciobanul a mai declarat atunci că tânărul cântăreț chiar ar fi sărit la bătaie la mai mulți angajați de-ai săi și chiar la tatăl său.

„A mai bătut un cioban”, a spus acesta, la Acces Direct. În legătură directă a intrat, la acel moment, chiar tatăl cântărețului de manele și a mărturisit că într-adevăr artistul ar fi sărit la bătaie asupra unui angajat, pe motiv că a meritat acest lucru.

„L-a bătut pe unul pentru că a meritat”, a spus tatăl lui Culiță, conform postării făcute de Mara Bănică, pe contul de Instagram.

„Eu sunt uimit, nu-mi vine să cred, dar mă bucur că l-ați găsit pe băiatul ăsta, pentru că este căutat și de Poliție, și de noi. El când a plecat de acolo de la noi, noi am făcut inventarul și ne lipseau 60 de ori, din numărul nostru de oi. Și acum tot el spune că nu l-am plătit. 

Dar unde să plătești un om dacă el a fugit? Noi dimineața nici nu l-am mai găsit. Noi nu știm ce s-a întâmplat, noi am chemat Poliția și n-am mai găsit nimic, nicio urmă. La noi în sat nu mai merg camerele de filmat. Când ai boschetari, ca să nu le zic țigani…”, a spus Culiță Sterp, la acel moment, după dezvăluirile ciobanului amenințat cu bătaia. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chestorul mihai rus cluj 2018 jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (5) jpg
banner dan ciotoi generic png
image png
555 (16) jpg
image png
Banner vedete la plajă
banner Livia Graur
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net