Ce nume frumos i-a pus Jean Gavril fiului său! Familia ne-a dezvăluit semnificația: „Este rar...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Bucuria în familia lui Jean Gavril se află la cote maxime! Soția artistului l-a făcut tătic pentru a doua oară, după ce, în a treia zi de Paște, a născut un minunat băiețel. Familia a făcut anunțul într-un mod deosebit de emoționant, printr-o postare de la malul mării. Reporterii Click! au reușit însă să îi fure câteva cuvinte proaspetei mămici care ne-a dezvăluit semnificația numelui pe care l-au ales pentru băiețelul lor! Totodată am aflat și cum este fetița lor acum în rolul de surioară mai mare.

banner jean Gavril png

Ce nume frumos i-a pus Jean Gavril fiului său!

Între cei doi s-au înfiripat fiorii dragostei pe vremea când erau doar doi adolescenți cu visuri mari, care învățau la Liceul „Mircea cel Bătrân”, din Constanța. Jean visa într-o zi să devină artist, dar a urmat cursurile Facultății de Arhitectură, pe când Bianca era fascinată de tradiții și obiceiuri, așa că a luat drumul Antropologiei și a ales să meargă la facultate în Manchester. În ciuda distanței, relația lor a funcționat. Astfel, în 2019 s-au căsătorit, iar la scurt timp au adus pe lume primul lor copil, pe micuța Eva Maria, care pe 26 septembrie a împlinit 2 anișori. Pentru Bianca primele luni în ipostaza de mămică nu au fost cele mai ușoare, însă a reușit să facă față, iar acum la cel de-al doilea copil spune că este mult mai pregătită emoțional pentru ce urmează.

Jean Gavril și Bianca au acum o fetiță și un băiețel foto Instagram

Chiar de Paște, Click! vă dezvăluia că Bianca se pregătește să devină mămică în doar câteva zile. Iată că, în cea de-a treia zi de sărbătoare, tânăra a adus pe lume un băiețel, frumos și sănătos de 4 kilograme de care toată familia se bucură din plin. Bianca ne spunea că este nerăbdătoare și că așteaptă ziua cea mare din clipă în clipă și iată că această zi a venit mai repede decât se așteptau, iar familia s-a mărit! Toți se declară în culmea bucuriei, iar timp, Eva deja și-a intrat în rolul de surioară mai mare în mod excepțional! Toate acestea însă le aflăm chiar de la soția artistului.

Cum e, acum, cu doi copilași? Cum este Eva ca surioară mai mare?

Bianca: E mai solicitant fizic, însă, emoțional vorbind, mă simt mult mai bine la această tranziție. Eva se descurcă minunat, este atentă, bucuroasă și realmente îngrijorată când plânge bebe.

Bianca, soția lui Jean Gavril, a născut însă treia zi de Paște un băiețel foto Instagram

Vara asta nu o veți petrece la București, aveși un apartament și la Tuzla. Cum reușește să se împartă Jean între muncă și familie în această perioadă?

Bianca: Suntem instalați în apartamentul de la Constanța; aici era plaja cel mai aproape. La Tuzla ne vom duce din când în când, așteptăm să se mai încălzească și să ne formăm un ritm. Jean are proiecte, niște filmări, concerte și un „ride” de motocicliști - DGR (Distinguished Gentlemen’s Ride) pe care îl organizează la Constanța. Însă cu toate acestea, face tot posibilul să fie aici pentru noi. Îmi doresc să fie o vară în care ne creștem copiii sănătoși și fericiți.

Cum v-ați gândit la numele Pavel Ioan?

Bianca: Pavel ne-a plăcut foarte mult, este un nume rar, dar care inspiră înțelepciune și siguranță. „Ioan” sunt și nașii copiilor și avem și noi în familie „Ioan”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net