Jean Gavril și Uddi, tătici pentru a doua oară!

E bucurie mare în show-biz! Curg moștenitorii pentru artiștii noștri! Jean Gavril și Uddi au devenit tătici pentru a doua oară și se mândresc cu asta.

Jean Gavril este tată de fată și de băiat! „Bun venit, Pavel Ioan!”

Jean Gavril este în culmea fericirii! Artistul a anunțat, într-un mod cât se poate de inedit, că este tatăl unui băiețel, pe nume Pavel Ioan. 

Jean Gavril (30 de ani) și soția lui, Bianca, mai au o fetiță, Eva Maria, care a împlinit doi anișori pe 26 septembrie 2023. 

Artistul este, pur și simplu, topit după cei doi copilași ai săi, iar rolul de tătic îl prinde de minune. 

Soția solistului, Bianca, a adus pe lume cel de-al doilea copil al cuplului, pe Pavel Ioan, chiar în a treia zi de Paște. Bebelușul a avut la naștere aproape 4 kilograme, fiind sănătos tun.

Jean a publicat ulterior, pe rețelele de socializare, un videoclip filmat la malul mării, în care apare alături de soție și de cei doi copii ai săi. În filmare, artistul își ține fiica în brațe, iar, la un moment dat, își cheamă soția, care îl aduce și pe bebelușul lor.

„Bun venit în familia noastră, Pavel Ioan!”, a scris Jean Gavril,  în dreptul videoclipului emoționant.

Solistul a anunțat cu acest prilej că s-a mutat cu toată familia, pe perioada verii, la mare, la Tuzla, unde au moștenit un apartament chiar pe plajă, cei doi fiind originari din Constanța. Ei vor reveni în București abia la toamnă.

S-au îndrăgostit în adolescență

Cântărețul Jean Gavril este căsătorit de 5 ani cu frumoasa Bianca, alături de care trăiește o poveste de dragoste încă de pe vremea adolescenței. Cei doi s-au căsătorit în 2019, dar sunt împreună de mai bine de 11 ani. 

Relația lor s-a înfiripat în perioada în care erau colegi de clasă la Liceul „Mircea cel Bătrân”, din Constanța. 

Între cei doi a fost dragoste la prima vedere și au devenit un cuplu încă din ultimul an de liceu. După absolvirea liceului, Bianca a plecat, însă, la studii în Marea Britanie, unde a urmat o facultate din Manchester. Deși relația lor a fost una la distanță timp de 4 ani, dragostea lor a trecut testul timpului. 

Partenera de viață a lui Jean Gavril este de meserie antropolog, dar este totodată și o talentată dansatoare. 

„Ne-am cunoscut când am început liceul, în prima zi de liceu și am fost prieteni până la un punct, când nu a mai fost prietenie și totul a început foarte brusc. Aparent, ne-am cunoscut și mai de demult, când aveam 7-8 ani și am făcut karate împreună”, a povestit soția lui Jean Gavril, pe Instagram.

Jean Gavril anunța mândru, la finalul anului trecut, că va deveni tată pentru a doua oară.

„Suntem foarte entuziasmați să ne întoarcem în Paris, împreună, acolo unde povestea noastră a început în urmă cu 11 ani. Suntem și mai entuziasmați că ceea ce atunci păreau doar vise, acum chiar le trăim și încă mai mult decât ne-am fi imaginat. 

Între timp am devenit și soți, având-o pe Evita am devenit și părinți iar viața noastră urmează să se schimbe din nou, pentru că așteptăm să vină al doilea copil în familia noastră”, a scris artistul pe contul său de Instagram, în luna noiembrie a anului 2023.

Uddi are și o fetiță! Ce nume a primit bebelușa?

Artistul Uddi (36 de ani) a anunțat și el că a devenit pentru a doua oară tătic. Partenera lui a adus pe lume, zilele trecute, o fetiță. Cei doi mai au împreună și un băiețel, în vârstă de trei anișori. 

Uddi și iubita lui au ales și numele bebelușei lor: micuța se numește Sara.

„Am devenit de câteva zile tată, Slavă Domnului, numărul doi, e fetiță. Solomon și Sara (...) Doamne ajută la toată lumea!”, a declarat Uddi, la Antena Stars, în culmea fericirii. 

Uddi și iubita lui au devenit părinți pentru prima dată la începutul lui 2021. Și pentru băiețelul lor, cei doi au ales un nume inedit, este vorba de Solomon. 

Artistul a mărturisit, la un moment dat, că a fost inspirat în alegerea numelui micuțului de pildele lui Solomon.

„E frica de bebe la tătici, pentru că e prea mic. E atât de mic, încât zici că are butoane. Eu sunt puțin mai sensibil, dar e extraordinar. Sunt tată de băiat. Am ales ca nume Solomon, pentru că am vrut să-i dau <<un șut în fund>>, să înțeleagă în ce lume trăim, să pună mâna să studieze puțin să vadă cine este și de unde este.

Mi-au plăcut mult din Vechiul Testament pildele lui Solomon. M-au ajutat și pe mine, m-am regăsit, m-au ajutat să evoluez, ca persoană, ca artist. M-au marcat”, povestea Uddi, în cadrul unei emisiuni TV.

Dragoș Udilă (alias Uddi) a devenit cunoscut după ce a participat în cadrul show-ului „X Factor”, de la Antena 1.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net