Uddi va deveni tătic pentru a doua oară! Cum a dat artistul vestea cea mare?

Cântărețul Uddi este în culmea fericirii! Arstistul a dat vestea cea mare pe rețelele de socializare: va deveni, din nou, tătic!

Uddi mai are un băiețel: „Sunt binecuvântat…”

Artistul Uddi (36 de ani), pe numele său adevărat, Dragoș Udilă, este fericit peste măsură! Fostul concurent de la X Factor a anunțat mândru că urmează să devină tătic pentru a doua oară. 

Cunoscutul rapper nu-și mai încape în piele de fericire de când a aflat că va mai avea un copilaș și a publicat ecografia cu bebelușul, pe contul de Instagram, tăguindu-și soția, pe Sara Udilă.

 „Binecuvântat!”, a fost mesajul scris de artistul în descrierea emoționantei fotografii. 

Uddi și soția sa, Sara, mai au un băiețel, pe nume Solomon ( în vârstă de 3 ani), după care rapperul este, pur și simplu, topit. 

 „Îmi doresc mulți copii, pentru că eu cred că sunt un om pe cale de dispariție. Nu o să mai întâlnești nici oameni și nici artiști ca mine, de-asta spun că sunt pe cale de dispariție. 

Nu există modestie, dar cultul personalității este dezvoltat uneori prea mult și prea prost, așa că trebuie să ai curaj să fii diferit. E vorba de atitudine și de ceea ce ai de oferit. 

Cred că cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru un copil este să îi dai viață, iar după asta … să îi oferi un frate sau o soră”, declara Uddi, conform infomusic.ro.

Artistul se descurcă minunat în rolul de tătic și s-a implicat încă de la naștere în creșterea băiețelului său. 

 „E minunat să fii tată. Are o lună și ceva și încă descopăr cum e să fii tată, dar sunt pe drumul cel bun. Mă ocup de tot tacâmul (n.r. schimbatul bebelușului). Sunt un genial, sunt un artist extraordinar și un tată și un om.... Sunt tată de băiat. 

Am ales ca nume Solomon, pentru că am vrut să-i dau „un șut în fund”, să înțeleagă în ce lume trăim, să pună mâna să studieze puțin să vadă cine este și de unde este”, a spus Uddi, într-o emisiune tv.

Dragoș Udilă a devenit cunoscut după participarea la show-ul „X Factor" sezonul 2, în 2017. Acesta a cucerit inimile juraților și i-a lăsat fără cuvinte interpretând magistral piesa „Georgia On My Mind".

Înainte să ajungă artist, rapperul a lucrat ca bucătar în Andalusia, Spania. Uddi nu s-a numărat printre finaliștii „X Factor”, însă a făcut o carieră muzicală de succes după ce a ieșit din competiție, lansând mai multe hit-uri. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net