Mihai Nae, dresorul câinilor de vedete, vrea să rupă topurile alături de Uddi. „Mihai Alexandru m-a lăudat, Dorian Popa m-a certat”

#Exclusiv Click!

Mihai Nae, dresorul patrupezilor de vedete, își lansează noua piesă „Supereroi”, realizată împreună cu Uddi, pe 13 octombrie, în emisiunea „Vorbește Lumea”, de la Pro TV, chiar înainte de ziua lui de naștere.

Mihai Nae nu este doar dresor de câini, acesta cochetând de o bună perioadă de timp și cu muzica. Vineri, 13 octombrie, artistul va lansa noua lui piesă „Supereroi”, realizată împreună cu Uddi.

La doar două zile după lansarea clipului, care are loc în emisiunea ,,Vorbește Lumea”, de la Pro TV, Mihai își va sărbători și ziua de naștere.

Mihai Nae: „Din clip nu lipsesc elevii mei, Zeus și Diego, doi dogi argentinieni adevărați”

Proiectul Supereroi este special pentru mine. A fost făcut de cei mai buni prieteni ai mei și între prieteni. Bineînțeles că nu au lipsit nici elevii mei Zeus și Diego, doi dogi argentinieni adevărați, Diego fiind campionul incontestabil al României.

Versurile sunt compuse de mine în totalitate, însă culoarea piesei, tot ceea ce înseamnă creație, instrumental, linie melodică, mixaj îi aparțin lui Vlad Andrinoiu. În studio a sunat atât de bine piesa încât Uddi, când a auzit-o pentru prima dată, a fost impresionat.

Inițial, nu i-am propus lui Uddi să cânte pe piesă, deși simțeam că este locul lui acolo. Am zis să vedem ce simte și el. A tras piesa din prima și a sunat într-un mare fel. Cam asta a însemnat, zic eu, 50% din acest proiect de succes.

Videoclipul, regia și montajul au fost realizate de Bărbosu. Așa îl gasiți pe Instagram, Youtube și pe toate rețelele de socializare. Marius Dobre, alias Bărbosu, îmi este prieten de 20 de ani. A scos din mine ce a fost mai bun și mi-se pare ireal ce cadou am putut să primesc de ziua mea.

„Dorian Popa mă certa când vedea că ceva nu este în regulă”

Le mulțumesc acestor oameni și le mulțumesc tuturor prietenilor mei. Vreau să îi mulțumesc prietenei mele de suflet, Andreea Caranda, pentru imensul ajutor. Eforturi imense a făcut mama mea din televiziune, doamna Carina.

Lângă mine au fost cu sfaturi și cei mai mari critici Oana Roman, Mihaela Tatu, Liviu Vârciu, Bogdan Jianu, Pepe, Codin Maticiuc, Marius Elisei, chiar si Dorian Popa, care mă certa când vedea că ceva nu este în regulă.

Filmarile au fost grele. Nu știu de ce am crezut că vor dura 4-5 ore. Au durat pe puțin 14 ore și Bărbosu tot ar mai fi tras duble. În clip, a jucat buna mea prietenă Mirela, care și-a jucat rolul exact așa cum trebuia.

Compozitorul Mihai Alexandru, pentru prima oară în 25 de ani, mi-a spus «DA, Mihăiță! E foarte bună piesa». Am avut nevoie de părerea acestor oameni. De valdarea lor.

Pot spune că am reușit un proiect care sper să placă oamenilor și să se regăsească în el. Piesa Supereroi cred că se potrivește tuturor. Toți suntem eroi în viața de zi cu zi și, mai ales, în relația de cuplu, unde nu este totul numai roz”, a declarat Mihai Nae, pentru Click!

Mihai Nae este cunoscut în showbiz drept dresorul de câini al vedetelor. Pe mâna lui și-au dat patrupezii vedete precum: Oana Roman, Pepe sau Livia Graur.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
img (1) jpg
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
image
actualitate.net
image
actualitate.net