Ce reușită a bifat fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu. Partenera sa, ajutor de nădejde: „Datorită ei am realizat”

#Exclusiv Click!

Ionuț Petrescu, presupusul fiu al regretatului Ion Dolănescu, nu se lasă cu una cu două și s-a lansat și în afaceri. Contactat de Click!, artistul de muzică populară ne-a spus cât de mândru este de noua sa realizare, a lui și a iubitei sale, Mihaela, cu care urmează să se căsătorească.

„Ne-am deschis o firmă de consultanță financiară ce îi poartă numele partenerei mele. Firma deschisă este împreună cu soția mea. Pot spune că datorită ei am realizat această firmă și pentru mine este prima mea afacere. Momentan nu am dat încă drumul la angajări, sunt doar eu și Mihaela, dar ușor, ușor o să angajăm persoane cu experiență în domeniul financiar...asta cu răbdare și cu timpul”, a spus Ionuț Petrescu, pentru Click!

Nu renunță la muzică

Ionuț Petrescu ne-a mai spus ce sentimente de satisfacție profesională a avut, weekend-ul trecut, la un spectacol în Turcia:

„Am fost invitat să cânt la aniversarea celui mai mare ziar din Turcia, pentru că au împlinit 19 ani de activitate. Am reușit să îi fac pe cei prezenți să joace muzică populară de ziceai că sunt români. Am cântat și melodia marelui artist Ionuț Dolănescu, <Viața merge mai departe>.”

Click! spune

Ionuț Petrescu, presupusul fiu al lui Ion Dolănescu, solistul care s-a stins din viaţă în 2009, la 65 de ani, în urma unui infarct, susține că regretatul cântăreț de muzică populară este chiar tatăl său. Mama lui Ionuţ Petrescu, cea care a fost bucătăreasa regretatului artist, s-a stins din viaţă în 2019, fără a-și lămuri băiatul cu privire la numele tatălui său natural. Așa că acesta încearcă să se lupte cu morile de vânt singur și să demonstreze că este fiul regretatului Ion Dolănescu, chiar dacă presupușii frați, Ionuț și Dragoș Dolănescu nici nu vor să audă de vreo discuție, la o masă, cu el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
image
image
image
image
image
image
banner irina columbeanu png
lidia buble jpg
Banner Biu Marquetti
Banner Aurel Pădureanu
cleopatra stratan edward sanda instagram jpg
Banner Livia Graur
tori spelling costum baie profimedi jpg
Banner Zannidache
image
actualitate.net
image
actualitate.net