Ce s-a ales de actrița iubită de milioane de români. Motivul dispariției frumoasei Adnana din filmul Toate pânzele sus

Julieta Szönyi, actrița din consacrata peliculă „Toate pânzele sus”, cea care a interpretat rolul Adnanei, nu a fost uitată nici acum de publicul român, chiar dacă s-a retras din lumina reflectoarelor. Descoperă în rândurile de mai jos ce s-a întâmplat cu viața Julietei Szönyi în ultimii ani.

Adnana și Ion Besoiu în „Toate pânzele sus"
Adnana și Ion Besoiu în „Toate pânzele sus"

Julieta Szönyi este una dintre cele mai remarcate și mai apreciate actrițe, iubită de milioane de români. În anul 1977, cei de acasă o vedeau în rolul Adnanei, personajul feminine din „Toate pânzele sus”, difuzat în anul 1977. Totuși, deși a avut parte de un success culminant, ce motiv se află în spatele deciziei de a se retrage de pe scenă?

Julieta Szönyi a renunțat la cariera sa actoricească. Ce motiv a stat în spatele deciziei ei

Consacrata actriță a împlinit remarcabila vârstă de 74 de ani în luna mai a acesui an. Cariera sa în industria cinematografică este remarcabilă, ajungând să joace în 10 pelicule, până în perioada Revoluției, făcând parte din echipa de la Teatrul Mic.

Julieta Szönyi a intrat la Institutul de Teatru și Film abia după a treia încercare, precizând cu mult în urmă faptul că totul a fost doar o întâmplare. Ulterior, la vârsta de 40 de ani, a luat decizia de a renunța la carierea pe care și-o alesese.

Julieta Szönyi la Gala Premiilor Gopo 2020
Julieta Szönyi la Gala Premiilor Gopo 2020

„Am plecat în Germania în ’90 cu fostul meu soţ, medic, am ajuns la aşa-zisul lagăr pentru străini de etnie germană, apoi ne-au făcut radiografia pulmonară, ne-au dat camera şi bonurile de masă.

Fiul meu, Alexandru, era mic şi rămăsese în ţară. Mătuşa şi vărul meu, care ne-au instalat, n-apucaseră să plece, iar eu am stat două minute jos în cameră, după care am spus: Hai acasă!

După aceea, ne-am propus să rămânem doar o lună, cât avea soţul meu concediu, şi să ne întoarcem. Nu mă vedeam acolo”, a mărturisit Julieta Szönyi  despre decizia de a renunța la cariera din lumea filmului, într-un interviu dilemaveche.ro.

Julieta Szönyi, revenire spectaculoasă în lumea filmului, după o pauză de 30 de ani

Îndrăgita actriță a luat decizia de a reveni în lumina reflectoarelor după o pauză care a durat 30 de ani. În jurul vârstei de 70 de ani, aceasta a apărut în pelicula „La Gomera”, film regizat de Corneliu Porumboiu, care a avut premiera la Festivalul de film Cannes.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net