Ce s-a ales de Adriana Muraru, cea care o înlocuia pe Andreea Esca la pupitrul știrilor. Cu ce se ocupă, după ce a dispărut de pe micul ecran

Ce s-a ales de Adriana Muraru, una dintre cele mai cunoscute jurnaliste. Aceasta i-a ținut locul o bună perioadă de timp Andreei Esca, știrista Pro TV, iar în prezent le leagă o strânsă prietenie. 

Andreea Esca / foto: Arhiva Click!
Andreea Esca / foto: Arhiva Click!

Adriana Muraru a decis să renunțe la cariera în televiziune, dar cu toate acestea a decis să își păstreze legătura de prietenie cu Andreea Esca. 

Andreea Esca, despre prietenia cu Adriana Muraru 

Atât Adriana Muraru, cât și Andreea Esca, sunt două nume cunoscute în televiziune. Dățile în care Andreea Esca nu s-a putut prezenta la pupitrul știrilor au fost puține, dar a fost necesar să fie înlocuită în acele momente. 

Printre persoanele care i-au ținut locul s-a numărat și Adriana Muraru, care a fost o înlocuitoare de încredere. Pe cele două nu le-a legat doar sfera profesională, ci și o frumoasă prietenie. S-au cunoscut prin prisma emisiunii și prietenia lor a trecut testul timpului. 

Adriana Muraru / foto: Social media
Adriana Muraru / foto: Social media

În trecut, Andreea Esca mărturisea faptul că, deși buna sa prietenă a rupt orice legătura cu televiziunea, a decis să își urmeze o pasiune mare și și-a deschis propria editură în care publică romane pentru adolescenți. 

„O știti probabil pe Adriana Muraru de la radio sau de la televiziune… Ce nu stiti poate este că a decis să-și împlinească un vism iar visul ei a devenit realitate. E o editură care publică romane pentru adolescenți. M-am bucurat astăzi să-i fiu alături pentru lansarea cărții ” O fata din bucăți”, a scris Andreea Esca, la acea vreme, potrivit informațiilor apărute în presă. 

Adriana Muraru: „Nu aveam bani pentru o astfel de investiție”

Adriana Muraru mărturisea în trecut că devenirea realitate a visului său nu a fost deloc una ușoară. Dimpotrivă, dorința de a-și deschide o librărie s-a materializat anevoios. 

„Făceam tot felul de planuri împreună cu o prietenă, destul de nerealiste, cred, pentru că nu aveam bani pentru o astfel de investiție. În această fază ne-a prins criza financiară din 2008, care ne-a trezit la realitate. A rămas, însă, undeva, gândul ăsta de a face ceva legat de cărți”, a declarat Adriana Muraru pentru alist.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1962 Împreună cu soţul ei, Andrei.
image
image
image
image
image
image
VIDEO 2024 07 01 22 01 48 mp4 thumbnail png
banner babs png
horia brenciu jpeg
banner loredana groza png
Mirela Vaida, vacanță romantică cu soțul în Italia
emily burghelea jpg
banner Doina Teodoru png
Banner Petrișor Tănase
image
actualitate.net
image
actualitate.net