Ce s-a ales de Andreea Spătaru, vedeta care a dispărut de pe TV după ce a fost bătută de fostul iubit. Prima asistentă a lui Răzvan și Dani și-a schimbat complet viața

Ultima actualizare:

Nu multă lume își mai amintește astăzi de Andreea Spătaru. Cei mai dedicați fani ai matinalului „Neața cu Răzvan și Dani” poate că pot să își aducă aminte că Andreea Spătaru a fost prima asistentă de la emisiune, însă a dispărut de pe ecrane după ce a fost bătută

Andreea Spătaru a devenit faimoasă cu mulți ani în urmă
Andreea Spătaru a devenit faimoasă cu mulți ani în urmă

Cei care urmăresc cu loialitate emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani” poate că își mai aduc aminte de numele Andreei Spătaru. Aceasta a devenit faimoasă cu ani în urmă, când acest matinal era încă la început și era difuzat pe National TV. În ciuda faptului că blonda reușise să strângă mulți fani, ea a dispărut brusc de pe ecrane, iar viața ei a luat-o pe o cu totul altă cale.

În 2008, se scria în presă că Andreea Spătaru ar fi fost băută de către fostul ei iubit, care fusese poreclit „Boschet”. În spațiul public chiar apăruseră și imagini cu fața Andreei Spătaru și cu urmele pe care le avea după ce fusese atacată de partenerul ei. Însă, nu la multă vreme de la acest episod dramatic, care ar fi avut loc chiar în mijlocul străzii, viața vedetei s-a schimbat complet.

Ce face acum Andreea Spătaru, fosta asistentă TV

Vedeta se dedică familiei ei
Vedeta se dedică familiei ei

La doar câteva luni de la incident, Andreea Spătaru l-a cunoscut pe Sorin Marica, un cunoscut om de afaceri poreclit și „Capone”. Cei doi au început o relație, iar vedeta de televiziune și afaceristul au împreună doi copii, o fată și un băiat. Acum, după atât de mulți ani de la plecarea ei din televiziune, prima asistentă de la „Neața cu Răzvan și Dani” se dedică creșterii celor doi copii, fata de 14 ani, cât și băiatul de numai 6 ani.

Andreea Spătaru a decis să renunțe la viața agitată din telelviziune pentru a se putea concentra asupra familiei pe care o are. Cu mai bine de zece ani în urmă, vedeta poza pentru revista Playboy în timp ce era însărcinată, un gest care i-a adus multe critici la acea vreme, scrie gândul.ro..

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net