Magazinul în care peste jumătate din produse costă sub 5 lei! Motivul pentru care sunt atât de ieftine

Un concept cu totul inedit a reușit să atragă un număr uriaș de clienți în Spania! Un supermarket a început să vândă produse cu un preț de un singur euro! Desigur, magazinul a fost imediat inundat de oameni, iar nimeni nu a plecat fără să cumpere câte ceva.

Multe produse se vând cu un singur euro
Multe produse se vând cu un singur euro

Cu siguranță că fiecare dintre noi verificăm dacă există reduceri prin magazinele în care intrăm, însă acestea sunt, de cele mai multe ori, destul de mici, însumând doar câțiva lei din valoarea produsului.

Ei bine, într-un supermaket din Spania, lucrurile stau cu totul altfel! Aici, magazinul alimentar oferă o gamă largă de produse al căror preț este de numai un singur euro! După cum ne putem imagina, numărul clienților a crescut rapid.

Mai precis, este vorba despre un supermarket olandez, numit Action, care a devenit extrem de popular atunci când a intrat și pe piața din Spania, în anul 2022. Pe lângă produsele alimentare obișnuite, magazinul oferă și o gamă largă de ustensile de bucătărie, electronice, jucării, chiar și îmbrăcăminte. Iar toate sunt la prețuri foarte accesibile.

Magazinul unde unele produse costă doar 1 euro

De fapt, pentru unele produse, prețul nu doar că este accesibil, dar este, practic, doar o formalitate! Motivul este faptul că aceste produse se vând cu un singur euro! „Aproximativ 1.500 de articole sunt disponibile la prețuri sub 1 euro, iar mai mult de două treimi dintre produse costă mai puțin de 2 euro”, a explicat directorul regional de acțiune, cât responsabilul cu operațiunile în Spania, Bart Raeymaekers, conform 20minutos.es.

Cumpărătorii vin în număr mare la acest magazin, iar pe lângă prețurile mici, un alt motiv pentru popularitatea acestuia este gama extrem de variată de produse pe care le vinde. Cei care ajung în magazinul Action din Alcalá de Henares (Madrid) nu pleacă niciodată fără să cumpere câte ceva. Prețurile de aici pot fi atât de mici datorită colaborării strânse cu furnizori din Europa și Asia, mai explică managerul magazinului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Eomania Ucraina UEFA EURO 2024 jpg
image
image
image
image
image
image
Zodia care insala cel mai mult, sursă foto: Pixabay
a0c61ec3 25c9 4f67 a4b0 b6c5c8210168 jpeg
index (2) webp
front farmacista 1 jpg
Avocado FOTO Shutterstock jpg
foto1 dragos la sinaia jpg
baza motociclisti 2 jpg
beach 6292382 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net