Ce religie are Monica Bîrlădeanu. Experiența incredibilă care i-a schimbat viața

Ultima actualizare:

Credința are un rol important în viața Monicăi Bîrlădeanu, care nu se sfiește să vorbească despre acest subiect atunci când este întrebată. O experiență anume a schimbat-o mult pe vedetă

Monica Bîrlădeanu și rolul religiei în viața vedetei
Monica Bîrlădeanu și rolul religiei în viața vedetei

Monica Bîrlădeanu a vorbit despre religie

Monica Bîrlădeanu a vorbit recent despre obiceiurile la care nu renunță niciodată, iar unul dintre acestea este mersul la biserică în fiecare duminică dimineață. La fel ca și iubitul ei, Valeriu Gheorghiță, Monica Bîrlădeanu este creștin ortodoxă, iar o întâmplare anume a marcat-o profund.

După ce s-a rugat la moaștele Sfântului Nicolae, deoarece era în căutarea unui duhovnic, în fața ei a apărut un bărbat care a întrebat-o ce face. Iar atunci când a răspuns că își dorește să își găsească un duhovnic, el i-a răspuns se duce să se schimbe și o spovedește imediat!

„Am început să plâng, nici nu ieșisem din biserică. Lucrurile pe care nu le ierți, sunt poveri pentru tine mai toată viața. Sunt lucruri care te apasă și în momentul în care conștiința e atât de încărcată și simți nevoia să o descarci.

Eu, nemergând la biserică decât la ceremonii mondene, deși am 6 preoți în familie, iar la 18 ani aplicasem să îmi iau atestatul de profesoară de religie, așa de tare m-am îndepărtat de religie… Am simțit nevoia să mă spovedesc, lucru care mi se părea absolut înspăimântător, pentru că avusesem experiența cu vreo 20 de ani în urmă și dăduse cineva cu mine de pământ și era descurajant”, a povestit Monica Bîrlădeanu la Vorbește Lumea.

„Toată lumea aleargă la tot felul de hramuri, în tot felul de ritualuri, să ne curățăm. Stai să vezi ce te curăță spovedania, ca să nu mai spun de împărtășanie!”, a mai spus vedeta.

Cât de mult a ajutat-o credința pe Monica

Monica Bîrlădeanu este creștin ortodoxă / foto: Facebook
Monica Bîrlădeanu este creștin ortodoxă / foto: Facebook

În plus, aceasta a povestit și un episod care s-a petrecut cu ceva ani în urmă, atunci când viața vărului ei, ce se afla în comă, a fost salvată cu ajutorul credinței.

„Verișorul meu a avut un accident de mașină, a fost transportat la București. Era în comă, în comă, în comă… Eu eram singura care puteam să merg la el, pentru că ai mei erau toți la Iași. Duhovnicul meu a spus «Te duci și îi citești Psalmi, o catismă pe zi».

Te duci la un om în comă, care nu are nevoie de mare lucru, nici nu știe că ești acolo. Și îi citesc. Veneam de multe ori de la filmări cu sclipici, cu tocuri și îi citeam. La terapie intensivă și dă-i cu cărticica. La Psalmul 35 a deschis ochii. Am înțepenit! Nu erau șanse să se întâmple asta. Mă uit la el, credeam că se uită prin mine, dar se uita chiar la mine”, a spus Monica Bîrlădeanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
 Betty Salam și Cătălin la Asia Express  Antena 1
banner Ozana Barabancea png
Raluca badulescu jpg
banner ana bodea 2 png
saveta bogdan  jpg
film jpg
scena teatru jpg
8 elena carstea 2018 3 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net