Destinația Anului 2024 în România? O comoară a țării a ajuns în finala concursului

Situat la aproximativ 25 de kilometri de Timișoara, Domeniile Murani, au fost una dintre cele mai populare populare zone de agrement din Banat. Această destinație a fost atât de populară în rândul turiștilor încât a ajuns în finala pentru Destinația anului 2024.

Turiști din întreaga țară vin aici / foto: destinatiaanului.ro
Turiști din întreaga țară vin aici / foto: destinatiaanului.ro

Publicul deja poate să voteze în competiția Destinația Anului 2024, potrivit informațiilor de la adevarul.ro. Acest proiect este extrem de important pentru promovarea turimului din țara noastră, iar românii au oportunitatea de a vota destinația favorită între 15 aprilie și 8 mai. Anul trecut, în 2023, undeva în jur de 300.000 de persoane au votat în acest concurs, iar anul acesta, se așteaptă ca numărul să crească la 500.000 de oameni.

În categoria Orașe care inspiră, românii au oportunitatea de a vota între Timișoara, Alba-Iulia, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Piatra-Neamț, Oradea, Sibiu, Suceava, cât și Chișinău. Iar județul Timiș este reprezentat în acest concurs și la altă categorie, Distracție și aventură, cu Domeniile de la Murani.

La această categorie, alături de domeniile de lângă Timișoara se mai află și Dino Parc Râșnov, Jurasica Adventure Park Neptun, Baza Sportivă Brizo Iași, cât și multe altele. Domeniile de la Murani se întind de-a lungul a aproximativ 60.000 de metri pătrați, iar aici pot veni atât copiii, cât și adulții.

Domeniile Murani au ajuns în finala Destinația Anului 2024

„Copiii se vor bucura de Locul de joacă out-door Uța și Țoi, de Ferma Cu Povești - cu peste 150 de animăluțe, de Tărâmul Aventurilor - cel mai lung traseu de drumeție cu obstacole pentru adulți și copii.

Adulții se vor delecta cu un cadru natural istoric deosebit, respectiv: Arboret special, lizieră/tunel de liliac, heleștee, iazuri, insule, izvoare și fotocornere tematice; Conacul Murany ce datează din anul 1781 sau Sala de evenimente Terezia pentru “parfumul istoric”; Restaurantul Cerdac, gelaterii, terase, puncte de vânzare ce deservesc cele mai diverse pofte, de la plăcintele bunicii, la variate preparate tradiționale, până la deserturi ce trezesc gustul copilăriei. Satul de vacanță și scenă în aer liber pentru cazare sau evenimente”, spun cei de la Murani, conform sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net