Ce s-a ales de celebra cântăreață din România înșelată de soț: „10 ani i-a trăit cu amanta”

Maria Loga are două fiice și cinci nepoți. Cu toate acestea, din viața artistei lipsește un bărbat pe care nu l-a avut niciodată. Soarta a făcut-o să treacă prin două căsnicii, ambele încheiate prin divorț.

Maria Loga a vorbit despre fosta căsnicie Foto: arhivă Click!
Maria Loga a vorbit despre fosta căsnicie Foto: arhivă Click!

Cum a decurs primul mariaj al Mariei Loga 

Cântăreața de muzică populară Maria Loga povestise, recent, cum a decurs primul său mariaj. Nu va uita niciodată prima sa dragoste și asta pentru că i-a lăsat cicatrici adânci pe suflet, dar și cele mai mari bucurii ale vieții: doi copii. Artista abia ieșise de pe băncile liceului și încă nu împlinise 19 ani, iar soțul ei, cadru militar, avea 24 de ani. În doar patru luni de când s-au cunoscut, și după doar câteva întâlniri, s-au căsătorit, scrie RomâniaTV.net

Maria Loga a regretat că s-a căsătorit devreme

Maria și soțul ei au împreună două fete. Ele au fost motivul pentru care interpreta a acceptat să stea într-o căsnicie nefericită multă vreme. Până într-o zi când nu a mai acceptat violențele soțului și nici faptul că o înșela constant. În momentul în care Maria Loga a decis să plece de acasă, soțul ei a răbufnit și a început să fie violent. Atunci, aceasta și-a dat seama că a fost o mare greșeală faptul că s-a căsătorit atât de repede cu el.

„Uneori a fost și violent, totul pornea de la legăturile extraconjugale”

„Eu am luat hotărârea de a pleca cu copiii de acasă, el era înverșunat că n-ar fi vrut să ne despărțim, au fost niște discuții. Eu am răbdat până n-am mai putut. Uneori a fost și violent, totul pornea de la legăturile extraconjugale”, a spus Maria Loga în podcastul lui Alexandru Pătrașcu.

Maria Loga a fost înșelată

Celebra artista a trăit momente de coșmar alături de partenerul ei. Au existat multe momente în care l-a prins în fapt. Deși știa că îi este infidel și avea și dovezi, aceasta a tolerat totul mult timp din cauza prejudecăților. Maria Loga a trebuit să îndure multe lucruri neplăcute din partea soțului și totul doar de dragul fiicelor ei. Chiar și acum, aceasta își amintește că partenerul ei de viață nu contribuia cu nimic la finanțele familiei. Tot ce câștiga, cheltuia cu amanta sa.

„Și răbdarea are o limită. Nu poți să înduri bătăi, umilințe, vorbe grele, trai rău, absențele soțului zile, nopți și săptămâni la rând. Să-l vezi cu ochii tăi, să vină acasă și să-i spui că l-ai prins și să ți se spune că ești nebună”, a declarat artista.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
image png
image png
index (24) jpg
image png
banner catalin botezatu png
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
heidi klum cannes2024 profimedia jpg
Trupa Axxa a rămas fără Mihai Onilă
image
actualitate.net
image
actualitate.net