Petrică Mîțu Stoian nu a fost uitat de colegii de breaslă! Ce vor să facă artiștii la finalul lunii: „Nu ai cum să uiți asemenea om”

#Exclusiv Click!

A trecut un an și jumătate de la moartea regretatului artist de muzică populară, Petrică Mîțu Stoian. Maria Loga, una dintre colegele de breaslă ale regretatului cântăreț, ne-a dezvăluit că la finalul acestei luni urmează să fie organizat un spectacol în memoria artistului.

Petrică Mîțu Stoian a încetat din viață la vârsta de 61 de ani după un stop cardiorespirator. Acesta și-a găsit sfârșitul într-un spital din Reșita după ce se vindecase de COVID-19, totul după ce a încercat să-și curețe plămânii cu diferite tratamente, însă în zadar.

Timpul a trecut și se pare că acest lucru nu i-a determinat pe colegii de cântec să îl dea uitării având în vedere că urmează un eveniment muzical în memoria sa.

„La sfârșitul acestei luni o să fie organizat un spectacol, cu mai mulți artiști, la Târgu-Jiu în memoria lui Petrică. Îmi este tare dor de el. Mereu era cu zâmbetul pe buze, era ca o pastilă de energie, tot timpul râdea și era pus pe șotii. Petrică nu a fost uitat, nu este adevărat acest lucru, de unde și până unde acest lucru. În fiecare zi îl vorbesc artiștii de bine, își amintesc cu drag de el. Nu ai cum să uiți asemenea om.

De exemplu, acum la un post de muzică populară îi sunt difuzate, de câteva ori pe zi, piesele, iar la intrarea în acea televiziune, din Târgu-Jiu, este pus tabloul lui iar lângă tablou este pusă o icoană care arde permanent”, a declarat Maria Loga pentru Click!

Click! spune

Vă reamintim faptul că Petrică Mîțu Stoian a încetat din viață la vârsta de 61 de ani! Acesta a muncit de mic pentru a ajunge unde era. De spus este și faptul că artistul s-a născut în comuna Isverna și este originar din zona Plaiului Cloșanilor, din județul Mehedinți. În perioada 1995-2021 a fost angajat al Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului” din Târgu-Jiu, potrivit Wikipedia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net