Sora lui Petrică Mîțu Stoian, împietrită de durere!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

A trecut un an și o lună de la moartea subită a lui Petrică Mîțu Stoian. Artistul a lăsat în urmă o familie îndoliată, dar și mulți fani îndurerați. Contactată de Click!, Maria Tărchilă, una dintre surorile regretatului cântăreț, ne-a spus că a ajuns să își hrănească sufletul doar cu amintirile pe care a reușit să le strângă alături de fratele său.

Specialiștii sunt de părere că sărbătorile și ziua de naștere a unei persoane sunt cele mai sensibile și importante momente pentru sufletul unui om, lucru confirmat și de una dintre surorile regretatului Petrică Mîțu Stoian, care atunci când vorbește despre fratele său îi dau lacrimile.

„Am pregătit de toate pentru Crăciun: sarmale, piftie, cozonac. Este al doilea Crăciun fără Petrică și este tare trist. Eu cu el ne auzeam la telefon de Sărbători, ne felicitam, era tare frumos, nu ne vedeam de obicei de Crăciun, în ultimii ani, pentru că el avea spectacole, evenimente, știți cum este viața unui artist.

În general, mă întâlneam cu Petrică și cu sora mea la aceeași masă când trăiau părinții noștri, ei ne adunau pe toți. După ce au dispărut dânșii s-au mai schimbat lucrurile. Ne vedeam din ce în în ce mai rar, dar ne auzeam la telefon.

Anul ăsta nu cred că o să fiu de Crăciun nici cu sora mea pentru că ea o să plece la fiica ei. Așa mi-a zis ultima dată când am vorbit la telefon.”, a declarat Maria Tărchilă pentru Click!.

Artistul și-a luat adio de la viață în noiembrie 2021, după ce a ales să meargă la o clinică privată pentru a se trata post – covid. Medicii l-ar fi supus unui tratament la camera hiperbarică care i-ar fi fost fatal pentru plămâni, dar și pentru sănătatea sa.

„Petrică a avut o moarte ciudată. Nu știu ce destin a avut el de a plecat atât de repede. Așa a fost să fie cu dânsul, dar prea puține zile a avut. Îl mai visez uneori, ultima dată când l-am visat era în casă la mine. El doar îmi apare în vis și nu îmi zice nimic…dar părea bine și fericit acolo unde este.”, a conchis pentru Click! Maria Tărchilă.

Cei care vor să îi aprindă o lumânare lui Petrică Mîțu Stoian pot merge la Cimitirul Ungureni din Craiova, acolo unde interpretul de muzică populară își duce somnul de veci.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net