Petrică Mîțu Stoian, pomană în stil boieresc, la un an de la moartea sa: „Au fost 150 de persoane și șase preoți”

#Exclusiv Click!

Pe 6 noiembrie se împlinește un an de când regretatul cântăreț de muzică populară Petrică Mîțu Stoian a încetat din viață! Artistul a lăsat în urma sa multă durere, dar și două surori care se gândesc tot timpul la el. Click! a aflat că artistului i s-a făcut deja pomana, iar evenimentul a fost mai ceva ca un botez, dacă ne raportăm la numărul de invitați.

cub Petrica Mitu Stoian png

Petrică Mîțu Stoian, pomană de peste 150 de oameni

La începutul lunii noiembrie a anului trecut, lumea muzicii populare a fost în doliu! Petrică Mîțu Stoian a murit în urma unui stop cardiorespirator, găsindu-și sfârșitul într-un spital din Reșita.

Cântărețul doar ce se vindecase de COVID19, după care a încercat să-și curețe plămânii cu diferite tratamente. După moartea lui Petrică Mîțu Stoian, un adevărat “război” s-a iscat între familia regretatului cântăreț de muzică populară și Doru Gușman (n.r – impresarul acestuia), totul pornind de la bani, mai exact de la milionul de euro de euro pe care artistul l-a lăsat moștenire.

Timpul a trecut, iar lucrurile se pare că au început să se așeze în familia regretatului cântăreț. Contactată de Click!, Maria Tărchilă, una dintre surorile lui Petrică Mîțu Stoian, nu a fost de găsit la telefon, însă am reușit să vorbim cu o persoană apropiată familiei despre ce se mai întâmplă între rude, dar și despre pomana de un an.

„Maria este acum în Austria, la fiica sa. I-am făcut pomana de un an lui Petrică weekend-ul care a trecut la Isverna. Au fost prezente în jur de 150 de persoane, 6 preoți. A fost frumos! Pot să vă zic că o să fie și alte evenimente în memoria lui în perioada următoare. Acum vă rog să mă scuzați, nu aș vrea să mai dau mai multe detalii. La revedere”, a declarat pentru Click! administratorul familiei.

Vezi si: Ultimele imagini cu Petrică Mâțu Stoian în viață! Cum a fost surprins

Decesul lui Petrică Mîțu Stoian, pus sub semnul întrebării

Artistul a murit subit, iar apropiații dau vina pe tratamentele pe care le-a tot încercat după infectarea cu virusul SARS-COV19.

„I-a venit lui ideea să se ducă la această cameră hiperbarică. A luat numărul de pe Internet. Era una la Constanța și una la Reșița. Nu l-am putut opri! Nici de la filmări, nici să plece la clinică! Eu am simțit că nu-i va face bine, că are probleme cu inima. El a spus că medicii îi fac analize acolo. Nu știu dacă i le-au făcut sau nu. Nu mai era el cel din urmă cu o lună! Înainte să plece s-a dus și a luat mir, s-a miruit și a plecat! Am stat 16 ani împreună. Fetele mele îl iubeau ca pe mine! Suferim după el", povestea Doru Gușman, în acele momente dificile,  în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la ProTV.

Citeste si: Sora lui Petrică Mîțu Stoian, declarații cutremurătoare: „Am să îmi jelesc fratele până am să mor!”

Click! spune

Vă reamintim faptul că Petrică Mîțu Stoian a încetat din viață la vârsta de 61 de ani! Acesta a muncit de mic pentru a ajunge unde era. De spus este și faptul că artistul s-a născut în comuna Isverna și este originar din zona Plaiului Cloșanilor, din județul Mehedinți. În perioada 1995-2021 a fost angajat al Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului” din Târgu-Jiu, potrivit Wikipedia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet (1) jpg
FotoJet (2) jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
animal 1867472 1920 jpg
captura Raja Drone ID Youtube (3) jpg
theo rose
primar longeviv jpg
biserica din pustietate de departe jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg