Sora lui Petrică Mîțu Stoian, dezvăluiri tulburătoare: „Îl visez foarte des de când a murit!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Maria Tărchilă, una dintre surorile regretatului artist Petrică Mîțu Stoian, nu reușește deloc să își vindece rănile după dispariția fratelui său. Femeia a declarat, în exclusivitate pentru Click!, că a ajuns să îl viseze aproape în fiecare seară pe cântăreț, vesel și șugubăț - așa cum îl știau toți. 

În noiembrie 2021, o veste tristă șoca showbiz-ul românesc! Petrică Mîțu Stoian, a murit la vârsta de 61 de ani, în urma unor complicații la plămâni. 

Contactată de Click!, Maria Tărchilă, una dintre surorile lui Petrică Mîțu Stoian, ne-a dezvăluit că sufletul îi este rupt în bucăți de durere și că nu își mai găsește liniștea de când îndrăgitul cântăreț de muzică populară nu mai este în viață.

L-am mai visat pe Petrică. Îl visez cam des. Îmi apare în vis mereu de când a murit. Doar îmi apare ca imagine, nu îmi spune nimic, nu îmi zice dacă este bine sau este rău. Arată la fel cum este era în viața reală atunci când mi se arată, nu este schimbat. Este aranjat și mereu vesel, așa cum îl știu și eu și toată lumea. Nu știu dacă acolo...pe lumea cealaltă este bine pentru că nu îmi transmite niciun mesaj, doar imaginea lui îmi apare. Urmează, ca în toamnă, să îi facem praznicul de doi ani, dar înainte de asta trebuie să îi organizăm Festivalul Petrică Mîțu Stoian în memoria lui neapărat, a declarat Maria Tărchilă, pentru Click!

Ce s-a întâmplat cu averea lui Petrică Mîțu Stoian

Sora regretatului Petrică Mîțu Stoian ne-a mai spus că toată agoniseala artistului a fost împărțită cu Doru Gușman, impresarul fratelui său care i-a manageriat cariera profesională ani de zile. După dispariția cântărețului, gurile rele au început să vorbească, în spațiul public, cum că averea regretatului artist se ridică undeva la un milion de euro, însă Maria Tărchilă a negat toate aceste informații susținând că nu este adevărată această sumă fabuloasă despre care se vorbește.

Nu știu ce mai face Gușman. Nu am mai vorbit deloc cu el, nu avem ce să mai vorbim? S-a împărțit averea așa cum trebuie și cam atât. Nu vreau să zic mai mult ce și cum. Ăsta nu este un subiect de discuție public, a conchis pentru Click! Maria Tărchilă.

Click! spune

Nimic nu prevestea decesul lui Petrică Mîțu Stoian! Cu doar câteva zile înainte de a muri, artistul filmase pentru o emisiune de televiziune și părea că se simte bine.

Cântărețul și-a găsit sfârșitul atunci când a ales să meargă la un tratament post-Covid la o clinică privată din Caraş-Severin, unde a început să se simtă rău, fiind preluat de o ambulanță şi transportat de urgenţă la spitalul din Reșița, acolo unde a și decedat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net