Ce s-a întâmplat de fapt între Niculina Stoican și Petrică Mîțu Stoian chiar înainte de moartea artistului

Petrică Mîțu Stoian a murit la vârsta de 61 de ani, lăsând în urmă o moștenire muzicală bogată. Trecerea în neființă a maestrului a generat din păcate și o serie de scandaluri între cei care l-au cunoscut, iar cele mai multe zvonuri au făcut aluzie la o relație profesională complicată între Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican.  

Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican au fost foarte buni prieteni până la un moment dat
Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican au fost foarte buni prieteni până la un moment dat

Petrică Mîțu Stoian a oferit publicului o mulțime de reprezentații memorabile pe vremea când făcea parte din Ansamblul folcloric Maria Tănase, condus de Niculina Stoican. Decizia bruscă a maestrului de a părăsi ansamblul în care a activat atât de mulți ani a dat de bănuit că între Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican ar fi existat un adevărat scandal.  

Impresarul Doru Gușman și Constantin Enceanu au făcut acuzații șocante după moartea artistului, învinuind-o pe Niculina Stoican că l-ar fi terorizat pe maestru, cât timp a făcut parte din Ansamblul Maria Tănase.

De ce s-a stricat relația dintre Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican

Iată că Alin Gabriel Matei, “fiul de suflet” al lui Petrică Mîțu Stoian, face lumină în această situație controversată. Potrivit spuselor băiatului, nu exista un conflict propriu-zis între maestru și Niculina Stoican. Se știe că cei doi artiști au fost, la un moment dat, foarte buni prieteni, însă relația lor s-ar fi deteriorat cu trecerea timpului.  

Alin Gabriel Matei, care l-a cunoscut îndeaproape pe Petrică Mîțu Stoian, spune că între regretatul artist și Niculina Stoican au existat mai degrabă diferențe în ceea ce privește viziunea creativă și principiile generale de viață.

“Băiatul de suflet” al lui Petrică Mîțu Stoian subliniază că nu a fost niciodată vorba despre un conflict, ci doar de opinii diferite.

“E mult spus că erau certați. În societate, între oameni, există și neînțelegeri, discuții contradictorii. Așa a fost și la ei, nu erau certați, nu știu să fi avut vreodată vreo ceartă, față în față, să își adreseze cuvinte grele. Erau moduri diferite de gândire, de viață, de muzică, de anturaj”, a declarat Alin Gabriel Matei, potrivit fanatik.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net