Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, gest emoționant după moartea solistului: Am rămas al nimănui

Ultima actualizare:

    Petrică Mîțu Stoian și Alin Gabrielfoto: arhivă personală
Petrică Mîțu Stoian și Alin Gabrielfoto: arhivă personală

Cântărețul Alin Gabriel, fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, a făcut un gest frumos la 3 săptămâni de la moartea regretatului artist. Acesta a lansat o melodie și un videoclip în memoria artistului, intitulat "E pustie pădurea fără glas de turturea".

Tânărul cântăreț de muzică populară spune că Petrică Mîțu Stoian i-a fost ca un tată şi l-a îndrumat în cariera lui muzicală. Alin Gabriel a vorbit la România Tv despre ultimele clipe petrecute alături de cântărețul de muzică populară din Mehedinţi, care s-a stins din viață pe 6 noiembrie, la numai 61 de ani. Băiatul de suflet al lui Petrică Mîţu Stoian a lansat și o piesă în amintirea mentorului său, iar în videoclip apar colaje cu imagini emoționante.„Înainte de a vorbi cu el, a filmat joi o emisiune pentru Revelion şi chiar discutam înainte, chiar a spus că va fi ultima filmare, dar noi când am auzit nu ne-am gândit că aşa ar trebui să fie, că este o vorbă spusă la supărare, la oboseală, în nicun caz că s-ar putea întâmpla o astfel de tragedie. Când am aflat că a murit, am avut o durere cum n-am mai simțit până acum. Nu este ușor să-ți pierzi unul dintre părinți. Chiar vorbeam la înmormântare cu colegii: înainte eram băiatul lui Mîțu, acum ce fac? Am rămas al nimănui”, a declarat cântărețul Alin Gabriel la postul de televiziune. 


    Petrică Mîțu Stoian a murit sâmbătă, 6 noiembrie, la vârsta de 61 de aniFoto: Mediafax
Petrică Mîțu Stoian a murit sâmbătă, 6 noiembrie, la vârsta de 61 de aniFoto: Mediafax

Alin Gabriel: "M-a ajutat mult, mi-a deschis foarte multe uşi"

El a mai spus că la ultimele filmări la care au participat împreună, nimeni nu s-a gândit că nu îl va mai vedea pe artist. „Niciun moment nu ne-am gândit, nimeni nu s-a gândit că va fi ultima dată, ne-am gândit că a spus aşa, că era obosit, că u mai voia să apară atât de des. În principiu, asta voia, să se relaxeze. Asta îşi dorea”, a mai spus tânărul artist. Alin Gabriel l-a cunoscut pe marele artist din Mehedinți la un concurs muzical. „Ne-am împrietenit, ne-am cunoscut în cadrul unui concurs. Era în juriu, eu eram concurent. Vă mărturisesc că atunci cand am aflat că este în juriu m-am dus cu teamă, pentru că era direct. «Tu cânţi, continuă cu ceea ce ai de făcut tu. Nu cânţi, pune mâna învaţă carte», mi-a zis. Ei bine, după ce am cântat a avut cuvinte de laudă, am schimbat numere de telefon, ne-am împrietenit, m-a ajutat mult, mi-a deschis foarte multe uşi într-un timp scurt, pe care singur nu le-aş fi deschis”, a mai afirmat cântărețul Alin Gabriel.

Petrică Mîțu Stoian a murit la vârsta de 61 de ani

Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață în Spitalul de Urgență Reșița, la vârsta de 61 de ani, în data de 6 noiembrie. Cântărețul era internat pe secția ATI a unității spitalicești, în stare gravă. Acesta a fost înmormântat în cimitirul Ungureni din Craiova. Cu o zi înainte el a fost la Clinica privată Nera, pentru un tratament post Covid. Cum s-a simțit rău, regretatul interpret a fost transportat de urgență la Reșița, însă medicii de acolo nu l-au mai putut salva, în ciuda eforturilor.

Citește și:

Petrică Mâțu Stoian, o căsnicie, un divorț și nici un copil. «În privința recăsătoriei, timpul meu a trecut! Eu sunt la jumătatea vieții»

Petrică Mîțu Stoian, înmormântat lângă femeia care a avut grijă de viața lui. Artistul și-a pus pe cruce versurile Veronicăi Micle

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net