Ce s-a ales de celebrul Radu Coșarcă! Ce meserie are acum fostul prezentator de la Antena 1

Ultima actualizare:

Radu Coșarcă a fost unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune, însă a ales să o ia pe alt drum. În prezent, acesta lucrează într-un domeniu complet diferit.

Radu Coșarcă lucrează într-un domeniu total diferit teleFoto: Facebook
Radu Coșarcă lucrează într-un domeniu total diferit teleFoto: Facebook

Cu ce s-a ocupat în trecut Radu Coșarcă 

Radu Coșarcă și-a început cariera în televiziune la TVR, dar ulterior s-a mutat la Antena1,  acolo unde a prezentat știrile. De asemenea, el a fost unul dintre primii membri ai Consiliului Național al Audiovizualului, ocupând această funcție în perioada 1992-1994, scrie cancan.ro.

Printre posturile TV la care a lucrat se numără Național TV, TVR și Antena 1, însă Radu Coșarcă a avut o perioadă în care a fost profesor. Acesta a predat comunicare la Universitatea București.

La vremea când încă activa în acest domeniu, Radu Coșarcă a reușit să întreacă Pro TV-ul, alături de Mona Nicolici și de Sandra Stoicescu. „Sondajele de audiență din ultima vreme arată că Știrile PRO TV înregistraseră o scădere a audienței. Nu neapărat din cauza uzurii vedetelor sau a politicii redacționale (chestiuni care nu sunt deloc de neglijat), cât, mai cu seamă, din cauza agresivității concurenței", scria presa de atunci. 

„Observatorul de la Antena 1, plasat la ora 19:00, a reușit să submineze cotele de audiență ale principalului buletin de știri de la PRO TV. Cel puțin, în București, conform sondajelor de audiență ale companiei AGB Data Research, în luna noiembrie, audiența echipei Nicolici-Coșarcă a fost superioară Știrilor PRO TV”, se scria în presă în anul 2009.

Radu Coșarcă a decis să plece din presă după 20 de ani de activitate 

Cunoscutul fost prezentator al știrilor de la Antena 1 a decis să plece de la această televiziune în anul 2010, el alăturându-se echipei  Enel. La început a ocupat funcția de director Relații Externe, apoi, în perioada 2010-2016, el a ocupat funcția de director de comunicare. În declarația de avere depusă în perioada respectivă se arăta că acesta primește un salariu anual de 500.000 lei. 

Unde lucrează în prezent Radu Coșarcă

Potrivit datelor de pe profilul său de LinkedIn, Radu Coșarcă lucrează la S.C. Cupru Min S.A. Compania este unicul producător din România care se ocupă de extracția de minereuri neferoase. În cadrul companiei, se ocupă de comunicare, marketing și PR, transmite cancan.

Radu Coșarcă a absolvit Universitatea Politehnică din București în anul 1987, iar 4 ani mai târziu se putea lăuda că a terminat și College of Communication – Brodcast Journalist din California. A studiat și la Center for Foreign Journalist din Virginia și la BBC World Service, apoi a devenit profesor universitar și angajat la CNA.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net