Andreea Berecleanu pleacă de la Antena 1, după 17 ani: «Nu voi accepta situații impuse»

Ultima actualizare:
Andreea Berecleanu părăsește Observatorul de la Antena1
Andreea Berecleanu părăsește Observatorul de la Antena1

Andreea Berecleanu părăsește pupitrul Observatorului și încheie colaborarea cu Antena 1, după 17 ani în care publicul a văzut-o pe micile ecrane. Printr-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, știrista a dat de înțeles că din cauza neînțelegerilor pe care a început să le aibă cu trustul media a fost nevoită să renunțe la scaunul de prezentator.

Andreea Berecleanu nu va mai prezenta Observatorul de la Antena 1, conform unui mesaj publicat pe rețelele de socializare. Știrista a lucrat timp de 17 ani pentru acest trust, însă colaborarea dintre cele două părți s-a încheiat. Ea nu a mai fost prezentă în platou, locul ei fiind ținut de Octavia Geamănu, urmând ca din primăvară, știrile Antenei 1 să fie prezentate de Sandra Stoicescu.

Ce mesaj a publicat Andreea Berecleanu pe rețelele de socializare

„Am stat 17 ani în Antena 1 pentru că nu am fost constrânsă în vreun fel. Astăzi drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situații impuse. Sunt prezentator de știri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atât de colegii de breaslă cât și de către public tocmai pentru că nu am dezamăgit, sunt un om corect și onest. Pot să dau și amănunte despre alegerea mea de a pleca dar cred că viața trebuie să-și urmeze cursul, la fel și profesia mea. Voi fi alături milioanelor de oameni cu dragoste și respect mereu, sub diferite forme, și vă mulțumesc pentru toși acești ani. Mulți dintre voi, așa cum mi-ați spus oficial pe rețelele mele de Social Media sau în studiile de piață, dar și pe strada, față în față, mă considerați un prieten al familiei dv și un jurnalist cu credibilitate. Ba mai mult, aceia dintre dv care nu erați telespectatori ai Antena 1, ați ales Observatorul de dragul meu. Această încredere înseamnă enorm pentru mine. Așa cum nu mă dezic de principiile mele, nu mă voi dezice nici de voi! Ne vom întâlni, cu siguranță! Cu dragoste, a voastră, Andreea”, a scris vedeta pe Facebook.


    Andreea Berecleanu părăsește Observatorul de la Antena1Foto Facebook
Andreea Berecleanu părăsește Observatorul de la Antena1Foto Facebook

Alessandra Stoicescu îi ia locul Andreei Berecleanu la Observatorul Antenei 1

„Observatorul de la ora 19” va fi prezentat din primăvară de Alessandra Stoicescu (43 de ani). De 25 de ani angajată a trustului Intact Media Group, Alessandra Stoicescu a prezentat ştirile la Antena 1 din 1995, alături de Mona Nicolici (52 de ani), apoi împreună cu Radu Coşarcă (54 de ani) şi ultima dată, acum 10 ani, cu Lucian Mîndruţă (52 de ani).

Sandra Stoicescu va prezenta Observatorul
Sandra Stoicescu va prezenta Observatorul

Ulterior, s-a transferat la Antena 3, unde a realizat emisiunea „100 de minute” până pe 30 mai 2019, când se afla în a şaptea lună de sarcină. Pe 29 iulie 2019, Sandra a născut o fetiţă de nota 10, Sara Maria, pe care a creştinat-o la trei luni. Pe 15 noiembrie 2019, vedeta a revenit la Antena 1 pentru a promova campania umanitară „Ajut eu”, în parteneriat cu Fundaţia „Mereu Aproape”. 

Alessandra Stoicescu, din primăvară la pupitrul Observatorului

Începând din această primăvară, Alessandra Stoicescu va prezenta Observatorul de la ora 19.00, de luni până vineri, la Antena 1.

“Într-o perioadă cu schimbări majore în viața mea, pe care le-am primit cu bucuria matură a mamei și a femeii împlinite din toate punctele de vedere, a venit și propunerea Antenei 1 de a prezenta Observatorul de la ora 19.00, unde timp de 16 ani am avut cele mai puternice experiențe din cariera mea de jurnalist. Parcă nici nu am lipsit de acolo, atât de firesc mi se pare să prezint Observatorul. Și nu e vorba doar de prezentarea celui mai important jurnal de știri al Antenei 1, ci de uriașa muncă de echipă din spate, unde abia aștept să pun amprenta experienței mele și de a face parte din cel mai important și mai complex proiect media al momentului. Un proiect în care, fără să uite o secundă de cei 26 de ani de când este pe piață, de tradiția pe care o are în spate, Observatorul face un salt imens spre viitor”, a declarat Alessandra Stoicescu.

Ce spunea Andreea Berecleanu, în 2018, despre retragerea din televiziune

"Dincolo de TV, eu sunt un om de comunicare, restul zilei îl dedic acestei activități, sub toate formele ei. Apoi, site-ului Estetica Premium, partea de comunicare a clinicilor medicale, dar și a altor clienți. Este un alt job full time. am simțit că prime time-ul, care este considerat momentul de vârf al zilei, îmi aduce satisfacții profesionale și audiențe ridicate, dar îmi ia din timpul petrecut cu copiii mei. Eva studiază la Londra din acest an, dar atât ea, cât și Petru, ajungeau acasă, de la școală, în jurul orei 16, exact când eu eram deja la redacție. Este un sacrificiu și pentru ei, și pentru mine, asumat. Încerc să mă revanșez cât pot seara și în weekend", spunea Andreea Berecleanu acum mai bine de un an.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net