Ce s-a ales de Cristi Tabără, jurnalistul care a fost acuzat că și-a molestat fiica vitregă. Celebrul om de televiziune suferă de o boală incurabilă

A fost unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști din România, numele său fiind, la începutul anilor 2000, unul dintre cele mai sonore din lumea televiziunii. Din păcate, Cristi Tabără a fost implicat într-un scandal, iar boala grea cu care a fost diagnosticat l-au făcut să se retragă, pentru o perioadă, din televiziune.

Ce s-a ales de Cristi Tabără / foto: Captură video
Ce s-a ales de Cristi Tabără / foto: Captură video

În urmă cu mulți ani, Cristi Tabără se făcea remarcat, pe micile ecrane, cu stilul său inconfundabil. A fost unul dintre cei mai buni reporteri ai PRO TV-ului, singurul care a putut să o înlocuiască pe Andreea Esca la pupitrul știrilor, cât și unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști din România. Însă, din păcate, scandalul în care a fost implicat și boala grea cu care a fost diagnosticat l-au făcut să se retragă, pentru o perioadă, din lumina reflectoarelor.

Scandalul a implicat-o pe fiica sa vitregă, fiind acuzat de iubita sa de atunci că ar fi mângâiat-o într-o manieră total nepotrivită. Deși a scăpat de acest episod, fiind găsit nevinovat, a primit o altă lovitură puternică. Diagnosticat cu Sindromul Cushing, o boală incurabilă care îi afectează nu doar greutatea, ci întreaga existență, Cristi Tabără nu a mai putut să își desfășoare activitatea așa cum o făcea până atunci, astfel că a fost nevoit să se retragă din lumina reflectoarelor.

Cristi Tabără: „Despre mine… nu am să vă spun foarte multe”

Sindromul Cushing se manifestă prin producția accelerată și în cantitate mare a hormului de stres. Printre principale simptome ale acestei afecțiuni se numără obezitatea, acneea, infertilitate, osteoporoză, hiperglicemie, anxietate și depresie.

Această afecțiune și-a pus amprenta și asupra vieții de cuplu, fiind baza divorțului de fosta sa soție, Daiana Ghender, care ar fi dat de înțeles că nici planul sexual nu mai funcționa la fel de bine. Deși boala i-a pus numeroase piedici, jurnalistul nu a renunțat nicio secundă la marea lui pasiune. De ceva timp s-a mutat împreună cu soţia sa în Republica Moldova, la Chişinău și prezintă de 10 ani emisiunea „Exclusiv de România”. Totodată, este și Director al Departamentului Film din TVR.

„Despre mine… nu am să vă spun foarte multe. Poate doar faptul că nu sunt un personaj ușor de suportat, sunt veșnic prins cu câte ceva, uneori tipicar și perfecționist, om al regulilor (deși plin de greșeli, că mai toată lumea), cu tendințe de lider militarist. Mă descriu bine cuvintele Sfântului Apostol Pavel: «Nu fac binele pe care îl vreau, ci răul pe care nu îl vreau». Și, în completare, cuvintele sutașului Corneliu către Mântuitor: «Cred, Doamne, ajută necredinței mele!»”, se definește, chiar el, pe site-ul oficial al TVR.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net