Ce s-a ales de Kitty Cepraga, una dintre cele mai frumoase femei din România. „Sper să mă ajute Dumnezeu”

Kitty Cepraga, pe numele ei real Kristina Cepraga, a fost în urmă cu aproape două decenii o figură celebră în România. Ea a debutat în lumina reflectoarelor în proiectul de televiziune de uriaș succes "Școala vedetelor". În prezent, aceasta locuiește împreună cu fiica sa, în București. În urmă cu mai bine de trei ani, Kitty divorța de soțul ei.

Kitty Cepraga, una dintre cele mai frumoase femei din România în anii 2000
Kitty Cepraga, una dintre cele mai frumoase femei din România în anii 2000

 Kitty Cepraga are o fetiță

 Kitty Cepraga are peste 40 de ani și este mama unei fete de 8 ani, Aurora May. A divorțat de tatăl acesteia în 2021, după 10 ani de mariaj, dar de dragul fetiței, a rămas în relații bune cu acesta. Ca actriță a apărut în „Milionari de Weekend“ , „The Secret of Botticelli“,„Pup-o, mă! 3: Ouăle, franceza și ardelenii”, unde joacă alături de Cosmin Seleși, Alin Panc și Vărul Săndel (Alexandru Pop), dar și în alte producții din Italia, unde a petrecut mulți ani. 

Ce declara Kitty Cepraga despre fetița ei: „Face foarte bine, chiar s-a acomodat cu Bucureștiul. Slavă Domnului, mergând la școala italiană, și-a creat această mică lume în București.Merge înainte, face cursuri de actorie cu mama ei. Vom vedea ce va decide ea atunci când va fi mare. Mi se pare, însă, incredibil că a avut șansa deja să joace cu Marius Manole, cu Medeea Marinescu și cu mine într-un scurt metraj, care a avut premiera la TIFF, la San Sebastian și la Sarajevo. A intrat pe zona asta artistică, eu dorindu-mi pentru ea să facă ce-și dorește atunci când va fi mare. Cred că este talentată, face și pian, e un copil cu o sensibilitate artistică foarte dezvoltată și sunt tare mândră de ea!". 

Kitty Cepraga, lungmetraj dedicat tatălui ei 

Kitty Cepraga Foto: Getty Images
Kitty Cepraga Foto: Getty Images

Kitty Cepraga a trecut de la actorie la regie în urmă cu câțiva ani. A vrut să demonstreze că poate face și altceva și a reușit. „Proiectele mele ca regizor au început în anul 2015, eram la Roma, în Italia, unde am locuit 20 de ani, și datorită unor profesori foarte buni pe care i-am avut la Școala de Regie din Roma am prins curaj să mă apuc de primul meu film care se numește 'Tamara, Echelon'. Pentru cei care se uită la noi și vor să vadă munca mea ca regizor, pot găsi filmele pe site-ul cinepub.ro", a povestit actrița pentru Ego.ro.

Acum, la 40 de ani, vrea să iasă pe piață cu un lungmetraj. „Al doilea scurtmetraj l-am făcut în 2019, este o dramă socială italiană, făcută cu actori italieni, la Roma filmată, orașul de care am fost adoptată timp de 20 de ani. Am 40 de ani, deci jumătate din viața mea am locuit acolo. Acum lucrez asiduu cu o echipă de oameni foarte buni și talentați la debutul meu în lungmetraj. Sper să mă ajute Dumnezeu să pot să fac cu adevărat acest film, pentru că este un omagiu post mortem adus tatălui meu, care ne-a lăsat acum doi ani de zile, și pentru mine este modul meu de a-i spune că-l iubesc". 

Kitty Cepraga și James Goodwin au divorțat după 15 ani de relație 

Kitty Cepraga și James Goodwin au divorțat în urmă cu trei ani, după o relație de 15 ani. Aceștia au împreună o fetiță, în vârstă de 7 ani. Actrița recunoaște că a fost greu să treacă printr-un divorț și spera să rămână alături, până la sfârșitul vieții, de soțul ei.

„Este, fără doar și poate, un faliment. Este o nereușită, dacă punem așa problema. Nu cred că te refaci niciodată după așa ceva pentru că, evident, ai pus niște speranțe, niște așteptări. Vorbim de niște ani, în cazul meu au fost toată perioada mea post-adolescențială, până de curând, în urmă cu doi ani. Crești lângă persoana respectivă, eram amândoi copii. 

Depășești cu greu, nu cred că te refaci niciodată. Dacă a venit și un copil și a fost o căsnicie, evident că ai avut speranța să fie până la sfârșitul vieții. Repet, suntem persoane mature și adulte, iar faptul că ne iubim atât de mult copilul, face ca ea să nu simtă atât de mult despărțirea”, a spus Kitty Cepraga. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net