Ce s-a ales de Liviu Arteni, după moartea Israelei? Ireal ce face acum fostul soț al vedetei!

Ultima actualizare:

După moartea Israelei, Liviu Arteni, soțul vedetei, a dispărut total din lumina reflectoarelor. Într-o perioadă se specula că ar fi în Germania, apoi nimeni nu i-a mai dat de urmă bărbatului, iar acum a fost regăsit! Iată ce face și cu ce se ocupă fostul soț al Israelei.

Ce s-a ales de Liviu Arteni, după moartea Israelei? Ireal ce face acum fostul soț al vedetei!
Ce s-a ales de Liviu Arteni, după moartea Israelei? Ireal ce face acum fostul soț al vedetei!

Liviu Arteni și Israela Vodvoz au trăit o frumoasă poveste de dragoste, în ciuda diferenței de vârstă. Multe persoane i-au criticat, însă niciunul dintre ei nu a pus la suflet comentariile răutăcioase. Moartea Israelei a căzut ca un trăsnet pentru mulți, dar mai ales pentru Liviu Arteni, care a și luat o decizie uluitoare. La scurt timp după ce partenera sa a trecut în neființă, el a dispărut fără urmă din spațiul public.

Citește și Liviu a vândut toată averea lăsată de Israela, dar tot nu crede că a murit

Din anul 2018, nu s-a mai știut nimic concret despre Liviu Arteni, nici măcar unde locuiește. S-au emis multe ipoteze, însă au fost doar speculații. Câțiva ani și multe curiozități mai târziu, iată că Liviu se află în România, unde muncește de zor pentru a se putea întreține! Bărbatul s-a schimbat radical după decesul soției și are o meserie la care nu s-ar fi gândit mai nimeni!

Ce face și cu ce se ocupă de Liviu Arteni, după moartea Israelei

Wowbiz.ro transmite că Liviu s-a întors în România, după o perioadă în care ar fi încercat să își construiască un nou viitor în străinătate. Este de nerecunoscut, căci a renunțat la părul lung, care îl caracteriza. Aici, locuiește în apropierea orașului Călărași și este fermier. Da, Liviu Arteni are propria sa fermă, ce-i drept destul de micuță, în comuna Dorobanțu. Bărbatul își câștigă existența muncind.

Liviu Arteni în prezent
Liviu Arteni în prezent

Alegerea localității în care Liviu Arteni s-a stabilit nu este pur întâmplătoare. Israela i-a lăsat moștenire soțului său câteva terenuri agricole în localitatea menționată, iar bărbatul a decis să își construiască o nouă viață la câteva zeci de kilometri de Capitală. Liviu a vândut o parte dintre terenurile pe care soția i le-a oferit și astfel a avut banii necesari pentru a se lansa în afaceri.

De ce s-au despărțit Liviu Arteni și Israela?

Liviu Arteni și Israela Vodvoz au fost împreună o bună perioadă de timp, spre surprinderea multora. Între cei doi exista o diferență de vârstă de peste 20 de ani și deseori s-a vehiculat că la baza relației lor ar sta averea fostei balerine și nu sentimentele adevărate. În 2016, însă, cu doi ani înainte ca Israela să treacă în lumea celor drepți, a apărut vestea despărțirii dintre ei.

Citește și Liviu Arteni, mărturisiri dure despre relația cu Israela Vodovoz: «O singură palmă i-am dat»

Se pare că ea a fost cea care și-a dorit divorțul, iar motivul este agresivitatea de care Liviu Arteni ar fi dat dovadă. L-a dat afară din casă, iar apoi a mărturisit că ar fi încasat numeroase corecții de la soțul ei, care era dependent de alcool. Între timp, bărbatul ar fi început o relație cu o femeie mai în vârstă, potrivit Playtech.ro.â

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
image
actualitate.net
image
actualitate.net