Ce s-a întâmplat cu Ghiță Ciobanul, după ce a devenit celebru?: „Nu este bine așa cum suntem”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Îl mai ții minte pe Ghiță Ciobanul care făcea furori, în urmă cu zece ani, la reclamele de telefonie mobilă? Reporterul Click! a stat de vorbă cu el recent și a aflat cum a petrecut Crăciunul dar și cât de mult i-a schimbat viața aparițiile TV din spoturile publicitare.

Ghiță Ciobanul: „Faima pe care am căpătat-o nu m-a făcut să mă schimb”

Ghiță Ciobanul sau mai bine zis Gheorghe Dănulețiu, după numele real din buletin, a revenit la vechea sa meseria...și anume de cioban la oi. După ce a cunoscut celebritatea și a ajuns să aibă diferite roluri principate în diverse reclame de telefonie mobilă din România, Ghiță ne-a mărturisit că banii se duc rapid iar celebritatea nu îi ține de foame.

„Nu știu ce o să fac în noaptea de Revelion. Probabil o să merg la niște prieteni acasă. O să punem o masă, să mâncăm, să râdem și să ne distrăm. Așa cum face orice român în noapte dintre ani.

Chiar dacă mai este puțin până atunci, eu am ales să muncesc. Acum sunt la fermă la oile mele și am grijă de ele. Ferma este într-o comună între Cluj și Zalău. Asta este. Nimeni nu îți dă bani dacă nu muncești. Reclamele unde am apărut, în urmă cu ceva ani, m-au ajutat să devin cunoscut, este adevărat, recunosc asta, dar faima pe care am căpătat-o nu m-a făcut să mă schimb.

Sunt în continuare cioban la oi, acum sunt și președintele unei asociații care luptă pentru binele animalelor și tot așa. Nu mă las! Am avut un Crăciun frumos alături de familie. Am avut pe masă tot felul de bucate, de la mâncare de porc, sarmale, șnițele, chiftele până la dulciuri făcute de soția mea. Pălincă nu am pus pe masă, beau doar pe la petreceri, în rest, la zile sfinte.”, a declarat, pentru Click!, Ghiță Ciobanul.

Ce vrea Ghiță Ciobanul de la 2023

Ghiță din reclamele de telefonie mobilă a făcut furori pe posturile de TV și au reușit să îl facă pe cioban celebru și simpatizat de o țară întreagă. Deși ajuns celebru, oierul s-a reîntors la viața de dinainte să fie cunoscut, iar pentru 2023 își dorește puțin, însă lucruri esențiale.

„Vreau ca anul care urmează să îmi aducă sănătate, liniște sufletească, bucurii în suflet și în casă precum și spor mie și familiei mele. Îmi mai doresc un lucru, anume ca toată lumea să fie mai bună, că tare ne-am mai înrăit. Nu este bine așa cum suntem. Trebuie să fim mai buni și mai blânzi”, ne-a mai spus Ghiță Ciobanul.

Ghiță Ciobanul are o familie frumoasă

Vedeta din reclamele de telefonie mobilă este din comuna Jina, județul Sibiu. Ghiță Ciobanul are împreună cu partenera sa de viață, Andreea, doi copii frumoși, pe Andrei și pe Georgi.

Ghiță și Andreea s-au cunoscut în 2012, când baciul era cu oile prin zona Zalăului, iar în 2013, cei doi alegeau să se căsătorească, făcând o nuntă tradițională la Căminul Cultural din sat, în prezența prietenilor și celor două familii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net