Ce sexy s-a făcut fiica cea mare a Marijuanei. Cum arată puștoaica, la 17 ani: „Nu are studii muzicale”

Ultima actualizare:

Despre fiica Danei Mariajuana am mai scris, mai ales că puștoaica de 17 ani nu numai că îi moștenește talentul mamei, dar este și actriță. Alesia are o relație foarte bună cu mama ei și se comportă mai degrabă ca două prietene. Adolescenta are un corp de zeiță și arată ca un top model de peste ocean.

image

Fiica Danei Marijuana a revenit în atenția iubitorilor muzicii bune după ce în 2021 a apărut în videoclipul piesei ”Orașu”, o colaborare între Tonik Obiectiv cu DaffOne & Shayan. Alesia Ioana a fost o adevărată apariție care a cucerit mulți internauți.

Cei doi protagonisti, fiica Marijuanei, Alessia si Andrei Berea
Cei doi protagonisti, fiica Marijuanei, Alessia si Andrei Berea

Dana Marijuana: „Fiica mea nu are studii muzicale”

„Fiica mea nu are studii muzicale. Nu ştiu dacă o să aibă şanse să între în industria muzicală. Sunt mulţi oameni talentaţi în ţara asta şi nu reuşesc să se lanseze pentru că nu este loc. Fetiţa mea o să fie o artistă talentată doar pentru prieteni, colegi de clasă şi familie. Dar dacă o să aibă şansa să devină persoană publică atât eu, cât şi tatăl ei o s-o susţinem”, spunea artista, pentru Click.

Alesia fiica Marijuanei
Alesia fiica Marijuanei

Iată că Alesia Ioana a mai crescut și a mai făcut un videoclip: la piesa „Până la ultima suflare”, realizat în colaborare cu NAVI, este cea de-a două melodie extrasă de pe EP-ul lui Tonik Obiektiv numit „Vibrații”, care se va lansa spre sfârșitul acestui an. „Cu toții știm că drumul spre succes este presărat cu tot felul de obstacole și piedici, doar dragostea pentru pasiunea și visul tău te pot motiva să o faci până la ultima suflare”, spune Tonik Obiektiv.

Tonik si protagonistii videoclipului
Tonik si protagonistii videoclipului

Piesă beneficiază totodată și de un videoclip, în cadrul căruia apar în calitate de actori: Alesia Ioana, fiica cea mare a rapperiței Marijuana, fiind cel de-al doilea videoclip în care Alesia apare, dar și Andrei Berea, fiul binecunoscutului pilot de raliuri Alex Berea. Filmările s-au desfășurat pe parcursul a două zile la Academia Titi Aur în Cocani, județul Dâmbovița, dar și în diferite locații din București. De realizarea clipului s-a ocupat Robert Bratu.

Navi & Tonik Obiecktiv
Navi & Tonik Obiecktiv

Dana Marijuana, una dintre cele mai apreciate artiste de hip-hop din România

Dana Coteanu, pe numele ei real, a devenit cunoscută după ce a lansat hiturile „Cea mai fidelă fată” sau „Tre’ să spun”. După ce a rămas însărcinată și s-a căsătorit, „Marijuana”, așa cum mai era numită artista, s-a focusat pe viața de familie. Dana a colaborat de-a lungul timpului cu artiști renumiți de la noi, printre care B.U.G Mafia, Loredana Groza, La Familia, Anda Adam.

Fiica Danei Marijuana
Fiica Danei Marijuana

După ce a renunțat la muzică, Dana Marijuana a început să creeze bijuterii pentru nume celebre din industria modei: Cătălin Botezatu, Laura Olteanu și Mihai Albu. În 2019, „Cea mai fidelă fată” a lansat cartea “Poveste de cartier”.

Alesia in videoclip cu Andrei Berea
Alesia in videoclip cu Andrei Berea

Dana Coteanu a fost căsătorită cu Sebastian Calu, de care a divorțat în 2015. Artista și fostul soț au un copil, pe superba Alesia, care a devenit o adevărată domnișoară, iar solista mai are o fiica mai mica.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Radicalul Ebrahim Raisi
image
image
image
image
image
image
banner catalin botezatu png
andreea bostanica ilinca vandici colaj instagram jpg
banner Nouria Nouri png
oana zavoranu colaj instagram jpg
sean diddy profimedia jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
banner Vladuta Lupau png
carlas dreams
image
actualitate.net
image
actualitate.net