Ce-și mai dorește bunica Gherghina, cea mai virală bătrânică de pe TikTok, la 74 de ani: „Cum o vrea Dumnezeu”

#Exclusiv Click!

Bunica Gherghina (74 de ani), așa cum este cunoscută de o țară întreagă, după postările sale dese pe care le face pe TikTok a declarat pentru Click! care este cea mai mare dorință a sa din ultima perioadă.

„Îmi iubesc foarte mult nepoata. O cresc de la doi anișori, este sufletul și inima mea, m-am obișnuit cu ea. E o fată cuminte și ascultătoare. Însă, am o mare dorință și anume ca Dumnezeu să mă ajute să trăiesc și să îmi văd nepoata la casa ei, să o văd în rochie de mireasă la nuntă. Asta vreau eu cel mai mult”, a declarat Bunica Gherghina pentru Click!

Separate de Sărbători

Sărbătorile de iarnă le-a prins pe cele două la o distanță foarte mare una de cealaltă. Asta pentru că nepoata bunicăi Gherghina, Cătălina a fost plecată în Spania să petreacă alături de iubitul său cu care se pare că este mai fericită ca niciodată.

„Nepoata s-a întors acasă. A venit foarte fericită, este bine cu băiatul. Suntem bine cu toțiii și eu și tatăl ei. Cătălina încă nu se mărită, nu mă părăsește, dar dacă o să îi vină ceasul eu nu mă pun în calea fericirii ei...acum cum o vrea Dumnezeu”, ne-a mai spus bunica Gherghina.

Relație specială

Cătălina se înțelege foarte bine cu bunica sa celebră de TikTok.

„Înseamnă totul (bunica Gherghina – n.r) fiindcă ea m-a crescut de când aveam doi ani! Înseamnă totul! Vedeam multe persoane că își postează bunicii pe TikTok și am vrut și eu să văd cum este! Dintr-o întâmplare am postat-o și pe ea! Dar nu mă gândeam că o să ajungă așa departe! Aveam videoclipuri acolo cu ea în telefon și într-o zi m-am gândit să o postez și am postat-o și încă de la primul videoclip a strâns foarte multe vizualizări!”, le-a spus Cătălina prietenilor virtuali de pe Internet.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net