Ce spune Paula Iorga la aproape cinci ani de la decesul lui Leo Iorga: „Îmi este bine lângă actualul meu soț”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Viața pentru soția regretatului solist Leo Iorga, Paula Iorga (57 de ani), merge mai departe după decesul artistului. Contactată de Click!, aceasta ne-a mărturisit că, în prezent, simte că nu își mai vede viața fără bărbatul cu care este împreună și cu care s-a cununat religios, Aurel Dincă, fostul solist al trupei Krypton, în taină.

„Soțul este bine și eu la fel sunt bine. Suntem mereu împreună și la muncă și în timpul liber. După o anumită vârstă, cred eu, că este cel mai bine, să mergem peste tot împreună. Îmi este bine lângă actualul meu soț. Mă văd și sper până la finalul vieții lângă el, sper să îmbătrânim împreună. Am spus <sper> pentru că nu se știe niciodată ce îți rezervă viața”, a spus Paula Iorga pentru Click!

O mamă mândră

Paula Iorga are din mariajul cu regretatul său soț, doi băieți, Edi și Paul ce o împlinesc sufletește și mai mult decât este acum datorită soțului său:

 „Sunt foarte mândră de cei doi băieți pe care îi am din căsătoria cu Leo. Amândoi sunt cuminți și la locul lor. Paul, băiatul cel mic, a ajuns producător muzical iar Edi se ocupă de efectele speciale de la evenimente. Sunt doi băieți buni de care sunt tare mândră”.

Click! spune

Paula Iorga a stat până în ultima clipă alături de soțul său. În ciuda problemelor de sănătate pe care artistul le avea, iar medicii nu-i mai dădeau vreo șansă, partenera de viață a regretatului cântăreț de muzică rock a luptat pentru ca bărbatul cu care era împreună de 30 de ani să supraviețuiască. Totul a început în 2011, după ce medicii l-au diagnosticat cu cancer pulmonar. Prin urmare, în ultimii săi ani din viață, Leo Iorga i-a petrecut mai mult pe paturile de spital, ajungând până în Cuba pentru investigații.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
horoscop png
image
image
image
image
image
image
banner madalina manole png
image png
image png
Banner designer mirese
image png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
Banner Cristi Caloeanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net