Ce spune tatăl lui Jador despre nunta fiului său: „Trebuia să…”

#Exclusiv Click!

Tatăl lui Jador (28 de ani), Romeo Dumitrache este mândru din cale afară de iubita pe care fiul său o are la brat în prezent. Ba mai mult, bărbatul așteaptă ca cei doi porumbei să îi spună când au hotărât să se căsătorească.

Jador și Oana Ciocan trăiesc o frumoasă poveste de iubire de câteva luni. Relația lor amoroasă evoluează destul de rapid având în vedere că artistul de muzică de petrecere și-a cerut deja partenera de viață în căsătorie. Ba mai mult, s-au și mutat împreună și și-au luat sarcinile în serios având în vedere una dintre cele mai recente postări ale artistului de pe contul său de Instagram în care partenra sa de viață curăța usturoiul pentru a face de mâncare.

„Fiul meu și Oana se înțeleg destul de bine și sunt foarte fericit pentru el. Trebuia să se însoare, era timpul. Mă bucur pentru ei doi. Cu Oana vorbesc la telefon, normal. Cum să nu vorbim? Dar nu în fiecare zi, au și ei treburile lor, dar ne auzim destul de des. Este o fată foarte bună, harnică, exact cum a căutat el…să știe să gătească. Știu că vor face nunta cel mai probabil vara aceasta dar nu știu data și luna încă. Aștept să stabilească ei și să îmi spună”, a spus tatăl lui Jador pentru Click!

Și-a cerut iubita de soție în emisiune

După descalificarea sa de la „Survivor All Stars”, Jador și-a cerut imediat iubita în căsătorie chiar în Republica Dominicană. Asta, deoarece în momentul când artistul a părăsit show-ul concurs Oana Ciocan a intrat în competiție în tabară „Războinicilor” însă nu pentru mult timp, deoarece acum este în România în brațele artistului.

„Eu te iubesc pe tine și vreau să fii femeia mea. Vrei să fii soția mea? Vrei?”, i-a spus Jador. Tânăra nu a stat prea mult pe gânduri și i-a răspuns pe loc: „Păi, normal, dar tu știai răspunsul. Tu știi că eu chiar vreau să rămân toată viața cu tine”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net