Scandal total! Sora lui Jador reacționează, după ce Culiță Sterp l-a atacat pe manelist: „Mama ta ne-a jignit toată familia: țigani, ciori”

#Survivor All Stars
Ultima actualizare:

Camelia Dumitrache, atac la adresa lui Culiță Sterp și a familiei lui. Totul după ce în urmă cu puțin timp cântărețul de muzică de petrecere s-a filmat și a spus unei țări întregi că fratele său, Iancu Sterp, nu are egal în fața lui Jador.

Astfel că sora lui Jador a postat, la scurt timp, și ea un mesaj pe conturile sociale, în care i-a luat apărarea fratelui său și i-a amintit și de o filmare în care mama sa l-a făcut pe fratele său țigan.

Sora lui Jador își susține necondiționat fratele / Sursă foto: Instagram
Sora lui Jador își susține necondiționat fratele / Sursă foto: Instagram

„Mama ta ne-a jignit toată familia (țigani, ciori). Noi nu am spus niciodată nimic. Cioara de mama nu și-ar permite să iasă să spună de copiii cuiva ceva urât...și eu ca sora lui la fel. Noi nu am ieșit să vă denigrăm pe Internet. Voi vă certați, tot voi vă împăcați. Plus că el și-a cerut scuze de la Iancu. Culiță Sterp, nu îți înțeleg reacția. Iancu l-a făcut câine și nu a ieșit nimeni să spună nimic.

În relațiile noastre, ar trebui să existe un respect reciproc între cele două familii. Mama mea m-a învățat că este esențial să tratăm familia celuilalt cu respect și că nu ar trebui să jignim sau să denigrăm pe cineva din familia altcuiva. Din păcate am fost martoră la lipsa acestui respect din partea mamei tale care a adus insulte la adresa familiei mele Însă, mama mea ar fi ultima persoană care ar jigni familia ta sau pe cineva din familia ta. De asemenea, este dezamăgitor să constat că tu, ca prieten, alegi să jignești și să critici” este mesajul postat de Camelia Dumitrache, sora lui Jador, pe conturile sociale.

Culiță Sterp, atac la Jador

Iancu Sterp, fratele lui Culiță, ținta atacurilor lui Jador de la "Survivor All Stars". Sursă:PRO-TV
Iancu Sterp, fratele lui Culiță, ținta atacurilor lui Jador de la "Survivor All Stars". Sursă:PRO-TV

În unul dintre cele mai recente filmările ale lui Culiță Sterp postate pe contul său de Facebook, artistul susține că Jador ar trebui să își vadă de treaba lui în ceea ce privește relația sa cu Iancu Sterp, fratele său.

„Bă nu îți este rușine să îl faci cioban pe frate-miu. Stai puțin că până la urmă este vorba de o meserie, dar tu ești cioban în comportament. Asta este o meserie respectată în România pentru că noi, cei care avem animale, producem, lucrăm și producem mâncare.

Este cum te-aș face pe tine <pescar>. Ce treabă am eu cu tine că ești pescar că poate de acolo îți câștigi existența. <Băi ciobane îți fug oile>, ce vorbă este asta, ești frustrat că te bate pe traseu? Eu zic să îți vezi de treaba ta cu Iancu, pentru că eu îl știu pe Iancu cât este de nebun. Să nu te nimerești tu vreodată tu cu el că nu știu dacă o să îl mai faci cioban, știi ce zic?”, sunt vorbele lui Culiță pentru Jador.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net