Ce spunea Mihai Bendeac acum ani în urmă despre Andreea Vasile, actrița din „Parfum de lavandă”. Cei doi au fost logodiți: „Ar fi putut să devină vreo Daniela Crudu”

Puțini își mai amintesc de una dintre cele mai vocale relații din showbiz-ul românesc dintre Mihai Bendeac și Andreea Vasile. Cei doi s-au iubit pătimaș acum ani în urmă. Ce declarat fostul jurat „iUmor” despre actrița serialului „Iubire cu parfum de lavandă”. 

Mihai Bendeac și Andreea Vasile / foto: Colaj Click!
Mihai Bendeac și Andreea Vasile / foto: Colaj Click!

Actrița a revenit în atenția cinefililor în urma lansării serialului „Iubire cu parfum de lavandă”, difuzat de Antena 1.  Ajunsă la vârsta de 40 de ani, Andreea Vasile se bucură de o carieră strălucitoare și o familie minunată. S-a căsătorit cu regizorul Tudor Giurgiu și împreună au devenit părinții unui băiețel. 

Andreea Vasile a fost logodită cu Mihai Bendeac 

Deși acum are o familie minunată și o carieră la care mulți doar aspiră, în trecut Andreea Vasile s-a iubit cu actorul Mihai Bendeac. 

Cei doi au avut o relație care avansase până în punctul în care ajunseseră să se logodească. În trecut, la scurt timp după separare, actorul de comedie vorbea printr-un articol postat pe blogul său despre fosta relație cu actrița Andreea Vasile. 

„Rar scriu despre fostele mele relaţii și, mai ales, când la mijloc este cea mai lungă relaţie din viaţa mea, logodna cu Andreea Vasile. Ar fi putut să devină, profitând de uriașul val de notorietate la momentul ăla, vreo Daniela Crudu. Dar, într-un mod atât de firesc, ea și-a urmat cu modestie munca. (…)

Andreea gătea (nu cred că mai făcuse asta vreodată), îl scotea pe frate-meu în parc, repeta cu colegii, filma pentru film și nu știu când le făcea pe toate astea. Și-n tot acest timp, acumula, acumula multă cultură, teatru. Devenise obsedată de profesia ei. Andreea e exemplul clasic de femeie care ar fi putut avea totul și a ales miracolul”, scria Mihai Bendeac pe blogul personal, în 2011.

Andreea Vasile, despre rolul său din serialul de la Antena 1

Andreea Vasile / foto: Social media
Andreea Vasile / foto: Social media

Actrița formează un cuplu cu Bogdan Albulescu în pelicula „Iubire cu parfum de lavandă”. Cei doi îi interpretează pe Amalia și Dinu Păun, personaje arhicunoscute în satul în care se desfășoară acțiunea.

„Am afirmat dintotdeauna că cele mai interesante personaje sunt cele care n-au o singură dimensiune. Şi exact aşa am simţit personajul meu de la primele episoade. Un personaj care devine catalizator pentru propria-i viaţă, cât şi pentru a celor din jurul său. Un foarte bun observator al vieţii şi al oamenilor din jur, fără, însă, să rămână un contemplator, ci mai degrabă un personaj care acţionează constant. Un personaj care atunci când se bucură o face cu toată fiinţa, atunci când plânge, pare că o lume întreagă se prăbuşeşte, un personaj care e cât o poveste în sine sau ca viaţa însăşi!”, a dezvăluit Andreea Vasile, despre rolul său în serial.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet William și mătușa jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
WhatsApp Image 2024 09 14 at 15 05 51 (1) jpeg
12 13 7 col luminita dobrescu acum jpeg
FotoJet (1) jpg
nadia comaneci 0 jpeg
banner Theo Rose png
angelina jolie jenny shimizu jpg
horia brenciu jpg
baza stanga dakota 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net