Secretul pe care Mihai Bendeac l-a dezvăluit publicului. Detaliul pe care l-a ținut ascuns zeci de ani

Cunoscut drept unul dintre cei mai carismatici actori, Mihai Bendeac a ținut până acum departe de cei care-l îndrăgesc ascuns un mic secret. Despre ce este vorba, descoperiți din rândurile de mai jos. 

Mihai Bendeac / foto: Social media
Mihai Bendeac / foto: Social media

Mihai Bendeac a dat dintotdeauna dovadă de sinceritate și asumare, indiferent de cât de plăcut sau neplăcut ar fi fost un subiect anume. Recent, actorul de comedie a dezvăluit faptul că niciodată în viață nu a plătit vreo factură, cel responsabil fiind tatăl lui. 

Mihai Bendeac: „Tata de acolo plătește tot”

Actorul mărturisește faptul că până la vârsta de 38 de ani nu a plătit facturi. Responsabil de gestionarea banilor săi a fost mereut tatăl său, Dănuț Bendeac. 

„Până la 38 de ani nu am plătit nimic, nu am plătit nicio factură. Eu dau, toți banii ăia se duc acolo, într-un cont de-al meu. Tata de acolo plătește tot. Eu nu știu câți bani am, am un cont pe care îmi bagă el bani din când în când” - povestea actorul. 

Din ce fac bani părinții lui Mihai Bendeac

Actorul are o relație extrem de apropiată cu familia sa. A ales, de asemenea, să țină departe de lumina reflectoarelor anumite aspecte din viața personală. Cu toate acestea, mama și fratele acestuia, Emilia și Andrei, sunt cunoscuți publicului larg. În trecut, actorul dezvăluia faptul că părinții săi au mai multe surse de venit. 

„Din bani, de-a lungul timpului, maică-mea are un cabinet stomatologic, care, atenție, să nu te gândești că este o clinică. Este într-un apartament de două camere, de trei, pardon. Și avem două apartamente în chirie. Este un medic acolo, Anca Pintea, care are și cabinetul ei, dar lucrează și pentru cabinetul mamei mele și este medicul meu de ani și ani.

Pe Bulevardul Chișinău este cabinetul, și mama, săraca, a albit de cât timp există cabinetul respectiv pentru că ea întotdeauna a trăit cu această chestie în minte: ‘Doamne, dacă se întâmplă vreodată ceva aici, toată lumea o să știe că sunt mama lui Mihai. Cât a muncit copilul ăsta toată viața să îi stric eu imaginea’. Maică-mea sună pacienții seara, înainte să se culce. E foarte, foarte tare”, a dezvăluit Mihai Bendeac în podcast-ul lui Cătălin Măruță, acum un an.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net