Mirela Zeța s-a căsătorit! Cum s-a schimbat fosta iubită a lui Mihai Bendeac, după ce și-a întâlnit „sufletul pereche”

Pe micile ecrane o actriță desăvârșită, iar în viața de zi cu zi o fire retrasă, modestă, și cu capul pe umeri - Mirela Zeța, actrița din „Mondenii”, și-a găsit sufletul pereche în urmă cu doi ani de zile, când s-a căsătorit cu bărbatul care-i face zilele mai frumoase. 

Mirela Zeța / foto: social media
Mirela Zeța / foto: social media

Fosta iubită a lui Mihai Bendeac și-a deschis sufletul în fața celor de acasă și a vorbit despre povestea de dragoste dintre ea și soțul ei, mărturisind că iubirea i-a salvat sufletul. 

Mirela Zeța: „Trebuie salvat ceva!”

La un moment dat, actrița de comedie credea că doar iubirea îi poate salva sufletul. Mirela Zeța a explicat de ce consideră că inima și sufletul ei au nevoie de un „medicament” care se găsește din ce în ce mai rar: dragostea. 

  „Cred că orice suflet este pus la încercare de partea întunecată. A noastră, a celor din jur, a mediului înconjurător. Pentru acele momente în care întunericul îți umbrește inima cred că trebuie salvat ceva”, a dezvoltat actrița, pentru Unica.ro.

După căsătorie nu s-au schimbat prea multe în viața actriței, ci doar numele pe care-l poartă: i-a fost greu să se obișnuiască să semneze documente cu noul nume de familie. 

  „Îmi este foarte greu când semnez, trebuie să mă gândesc de două ori ce semnez pe acte”, a mai spus aceasta, într-o notă umoristică. 

Ce părere are Mirela Zeța despre instituția căsătoriei 

Cu toate că s-a căsătorit în urmă cu doi ani de zile, Mirela Zeța a abordat această schimbare din viața ei cu discreția cu care ne-a obișnuit. 

A fost protagonistă în piesele de teatru „Căsătoria” și „Spirit de familie”, astfel că o întrebare legate de cum privește instituția căsătoriei nu a ezitat să apară:

„O privesc cu ochi buni. Mă bucur că am făcut acest pas. Nu credeam că o să fac acest pas. A fost un proces de cunoaștere și de întrebări până să spun «da» foarte interesant și unic. E minunat. Căsătoria e o consecință a unei relații pe care o ai cu partenerul. Dacă acea relație e faină, atunci e faină și căsătoria. E o experiență. Voiam să știu cum e. Eram curioasă. Dincolo de prejudecățile celor din jur, că e o închisoare, tot felul de etichete, voiam să știu cum e pentru mine”, a spus Mirela Zeța, în exclusivitate la Fresh by Unica.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
radhu cumbia jpeg
Gheorghe Visu (State de România) şi Carmen Tănase (Flăcărica) au fost soţi timp de şapte ani, în ”Regina” şi în ”Inimă de ţigan” jpeg
iulia si mihai albu jpg
1 florin piersic png png
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
Cristian Şofron,  în rolul lui Mihu, alături de  câinele Lăbuş jpeg
scena teatru jpg
banner dana roba png
image
actualitate.net
image
actualitate.net