Ce familii frumoase au cei trei «Mondeni»!

simeon stalpnicul png
Mirela Zeţa şi-a scos iubitul la premiera unui film

Andreea Grămoşteanu, Mirela Zeţa şi Angel Popescu sunt doar trei dintre actorii care au făcut parte din proiectul de succes „Mondenii”, difuzat în perioada 2006 -2015, de Prima TV. Dacă odinioară făceau haz de necaz că nu au succes în amor, iată că ei şi-au găsit, în sfârşit, nişte parteneri de viaţă pe cinste.

După încheierea serialului „Mondenii”, de la Prima TV, care le-a adus celebritatea, Andreea Grămoşteanu (38 de ani), Mirela Zeţa (35 de ani) şi Angel Popescu (43 de ani) au mai colaborat şi la PRO TV, unde i-aţi văzut într-o altă spumoasă comedie, „Atletico Textila”, difuzată în 2016.  În paralel, ei au bifat spectacole atât la ”Teatrul de Comedie”, cât şi pe alte scene vestite din Bucureşti. Click! a aflat că toţi trei stau perfect şi la capitolul dragoste, după multele dezamăgiri amoroase.

De pildă, Mirela Zeţa a venit, zilele trecute, la premiera filmului „Vânătorul de spirite” împreună cu partenerul ei de viaţă. Dacă vă era dor de replicile ei spumoase, vă anunţăm că o puteţi vedea alături de Emilia Popescu, Dan Rădulescu şi de foştii ”mondeni”, Angel Popescu şi Andreea Samson, în piesa „Totul în grădină”, la Teatrul de Comedie.

simeon stalpnicul png
Andreea Grămoşteanu s-a măritat, acum doi ani, cu actorul Marin Grigore. Ea este gravidă în trei luni

Dar şi colega ei, Andreea Grămoşteanu, este în culmea fericirii. S-a căsătorit în  2016 cu actorul Marin Grigore, iar acum se află în primul trimestru de sarcină. Ea a şi postat, de altfel, pe contul de Facebook, câteva fotografii de la petrecerea de pomină. Cât îl priveşte pe Angel Popescu, care îl imită perfect pe Gigi Becali, el a renunţat la burlăcie anul trecut, când i-a cerut mâna actriţei Irina Cărămizaru Popescu. Frumuşica femeie ne-a vorbit despre căsnicia lor, care i-a adus multă linişte sufletească.

simeon stalpnicul png
Angel Popescu s-a căsătorit anul trecut cu actriţa Irina Cărămizaru

„Împlinim un an pe 29 aprilie şi fix atunci, în loc să stau cu soţul meu să sărbătorim, avem premiera la «Dansează liber», la sala Gloria a Teatrului Metropolis. Este vorba despre scenariul filmului «Footloose» din 1984, pus în scenă de Gabriela Dumitru, o coproducţie care se joacă la Teatrul «Metropolis» şi la Teatrul Mic, în care apar mulţi alţi actori tineri. Ioana Colceag, fiica lui Gelu şi a Roxanei Colceag, a semnat scenografia şi costumele. Irina şi Angel joacă în mai multe piese împreună, însă, surpriză, nu s-au cunoscut la teatru. „Ne-am întâlnit la o zi de naştere a unui coleg şi apoi nu ne-am mai văzut. Ne-am reîntâlnit la repetiţiile pentru «Cum se cuceresc femeile?» şi de acolo a început frumoasa noastră poveste. Avem multe proiecte la care lucrăm. Cât despre copil, el vine când va vrea şi Dumnezeu. Orice ar fi, Andrei să-l cheme. Nu ne planificăm nimic, suntem spontani, vedem ce ne aduce clipa”, ne-a mărturisit Angel.  

Au distrat românii vreme de 9 ani cu serialul lor

simeon stalpnicul png
Andreea, Angel și Mirela au legat prietenii trainice la Prima TV

Celebrul show ”Mondenii” a debutat la Prima TV pe 5 septembrie 2006. La vremea aceea făceau parte din distribuție actorii Mihai Bendeac, transferat la Antena 1, Mirela Zeţa și Andreea Grămoşteanu. Mai apoi, li s-au alăturat și alți artiști talentați, Angel Popescu, Andreea Samson, Alexandru Bogdan şi Bogdan Cotleţ. De-a lungul anilor, acești tineri amuzanți au intrat în pielea mai multor personaje cu nume rezonante, printre care Gigi Becali, Andreea Esca, Andreea Marin, Mihaela Rădulescu sau Adriana Bahmuţeanu. Au înregistrat audiențe foarte bune, iar în 2015, când filmările serialului s-au încheiat, fanii și-au manifestat tristețea, pe conturile sociale. De precizat că, pe platourile de filmare, protagoniștii au legat prietenii trainice, ei întâlnindu-se adesea, la evenimentele importante din familiile lor. 

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
foto1 jpeg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
Vincent Van Quickenborne FOTO Profimedia
WhatsApp Image 2022 09 25 at 17 10 32 jpeg
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg