Îl recunoști? Azi e unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz și s-a iubit numai cu femei frumoase

Ultima actualizare:

Blond, carismatic și amuzant - așa ar descrie mulți băiețelul inocent din fotografie. Cu greu îți poți da seama cine este, însă astăzi este unul dintre cei mai renumiți actori din industria românească a teatrului și a cinematografiei. Tu îl recunoști? 

Recunoști personajul din imagine?
Recunoști personajul din imagine?

Artistul este recunoscut pentru numeroasele sale roluri în producții precum: La Bloc (episodul 377), Românii au Artiști, Băieți de Oraș, iComedy, Mondenii, Jurnalul unui burlac și în Teatru Tv, iar preț de 12 sezoane a fost unul dintre jurații emisiunii iUmor - Mihai Bendeac, așa cum probabil ai dedus încă din primele rânduri.

Mihai Bendeac, fotografie rară din copilăria sa

O fotografie veche, din copilăria actorului, a devenit virală în social media, iar fanii au rămas plăcut surprinși să își vadă actorul iubit cum arăta în primii ani ai vieții sale. De mic copil a afișat un zâmbet discret și totodată timid, așa cum l-am cunoscut și noi încă de la debutul său în carieră. 

Mihai Bendeac, la un pas să nu existe pe această lume!

Mihai și Emilia Bendeac / foto: social media
Mihai și Emilia Bendeac / foto: social media

Mihai Bendeac are o relație apropiată cu familia lui, mai ales cu cea care i-a dat viață și cu care deseori se afișează în mediul online, însă puțini își mai amintesc de o destăinuire făcută de marele actor: mama sa a intenționat să întrerupă sarcina, atunci când îl purta în pântec. 

„Deci aici este policlinica unde mama mea a vrut sa facă un avort, a vrut să mă avorteze. Îi datorez viața domnului doctor, că tu ai vrut să mă omori. Deci, Domnul doctor, Dumnezeu să îl ierte, este mama mea și tatăl meu, pentru că părinții mei au vrut să mă omoare. Lânga sfânta biserică. Fă-ți crucea să te ierte Dumnezeu. Uitați-vă la mine! Sunt eu om să-l omori? Și uite așa am ajuns eu, dragii mei, în viețile voastre, scăpând ca printre urechile acului, ca să spun așa! Și astfel, o țară întreagă se poate bucura de talentul meu și de opera mea”, povestea în social media, acum ceva timp, Mihai Bendeac.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tv rusia jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Marina Voica
Banner frate Mădălina Manole
 Claudia Pavel s-a mutat la Miami acum un an și ceva
Elena Gheorghe Cornel Ene și copiii lor Nicholas și Amelie 2 jpg
banner bianca dragusanu png
Cub sarah prodan
Adriana Bahmuțeanu divorț de Silviu Prigoană
banner catalin botezatu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net