Ea este actrița din România care i-a sucit mințile lui Mihai Bendeac. Este cu 13 ani mai mare decât el: „ Arată incredibil!”

Mihai Bendeac a fost fermecat de frumusețea unei actrițe românești și nu s-a sfiit să-și exprime admirația în mediul public. Cu toate că Anca Țurcașiu este cu 13 ani mai în vârstă decât fostul jurat „iUmor”, românca a dovedit că zicala „vârsta este doar un număr” i se potrivește mănușă. 

image

Artistul (41 de ani împliniți astăzi) este cunoscut pentru franchețea cu care spune lucrurilor pe nume. Anca Țurcașiu face parte din rândul vedetelor care arată într-o condiție fizică de invidiat, reușind să trădeze cei 53 de ani pe care îi are. Printre admiratorii ei se numără și Mihai Bendeac, care se declară fascinat de frumusețea și feminitatea pe care actrița o emană. 

Mihai Bendeac, despre revederea cu Anca Țurcașiu 

Actorul mărturisea cum a decurs întâlnirea întâmplătoare cu Anca Țurcașiu, cu care, la un moment dat, a și cântat. Pe lângă relatarea despre maniera în care s-a desfășurat revederea lor, Mihai Bendeac nu a putut să nu remarce cât de „spectaculos” arată ea. 

Acesta și-a continuat șirul destăinuirilor și a adus în discuție un aspect important care, dacă lipsește, știrbește frumusețea unei femei: personalitatea pe care o emană. 

Mihai Bendeac, despre Anca Țurcașu / colaj Click!
Mihai Bendeac, despre Anca Țurcașu / colaj Click!

„M-am întâlnit absolut întâmplător cu Anca Țurcașiu și m-am bucurat foarte mult, pentru că nu ne-am mai văzut de mult timp. La un moment dat am cântat împreună, mă rog…

Ea a cântat și eram și eu pe acolo. (râde) Sunt modest! Bineînțeles că nu m-am putut abține să nu fac niște remarci de felul în care arată, pentru că arată absolut spectaculos. Arată incredibil!

S-au vehiculat chestii, gen că nu mănâncă deloc carne ș.a.m.d., dar nu e vorba despre asta. E vorba despre ce radiază, iar asta mi se pare absolut incredibil. Mă uitam și eram invidios că nu mi se pare corect, normal să arăți așa.

E vorba despre ce este în interior, pentru că femeia asta arată așa pentru că din interior se întâmplă niște lucruri. E de tras o lecție de aici, zic eu!”, mărturisea actorul, în social media. 

image
image
image
image
image
image
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net