Celebra actriță cu care a fost logodit Mihai Bendeac. Vedeta i-a pus capac: „Devenisem șocat de faptul că...”

Mihai Bendeasc ar fi putut fi la casa lui în prezent dacă soarta nu ar fi avut alte planuri. Puțini își amintesc de faptul că îndrăgitul actor a fost logodit la un moment dat cu o celebră actriță de la noi care, mai că i-a pus capac. Vorbim despre Andreea Vasile, una dintre cele mai apreciate actrițe care a jucat roluri memorabile în seriale precum „Spy Master” sau „Umbre”. Iată cum arată acum și ce mai face.

Celebra actriță cu care a fost logodit Mihai Bendeac
Celebra actriță cu care a fost logodit Mihai Bendeac

Celebra actriță cu care a fost logodit Mihai Bendeac

Andreea Vasile a devenit celebră după ce în 2003 a participat la show-ul „Big Brother”, difuzat la Prima TV. Mulți au spus atunci de ea că este o „fată de bani gata”, însă cu timpul artista a demonstrat că este un om muncitor, mai ales că a reușit prin talent și dedicare, să își construiască o carieră impresionantă în lumea actoriei. În urmă cu ceva vreme chiar Mihai Bendeac o lăuda pe artistă pe blogul său pentru toată determinarea de care a dat dovadă.

Sunt drumuri și drumuri în viață. Acum Andreea a ajuns actriță. Și asta o spun eu, care sunt foarte rău la critică și foarte nemilos. Dar acum spun: Andreea Vasile, Adela Popescu și încă două nume sunt viitoarele staruri ale actoriei românești. Bravo, Andreea! Sunt onorat că am fost logodnicul tău (și, da, n-am uitat ca ți-am dat foc la baie încercând să curăț cada). Sunt fericit că, deși ai tăi ți-ar lua mâine un Mercedes, tu stai cu Golful 4 până când o să îți iei altceva din banii tăi”, a lăudat-o Bendeac pe blogul personal pe Andreea.

Andreea Vasile, fericită în rolul de mamă

Andreea este un om împlinit nu doar când vine vorba de muncă, ci și în privința familiei. În 2019 a devenit mamă de băiețel, (Alexandru Mihai) iar la doar 3 ani distanță, actrița a făcut și marele pas alături de „bărbatul vieții sale”, regizorul Tudor Giurgiu. Într-un vechi interviu, Andreea spunea că nu și-a pus în minte să devină neapărat mamă ci că totul a venit natural, în momentul în care l-a întâlnit pe actualul său soț despre care spunea că „îl idolatrizează”. 

Ajunsă la 40 de ani, vedeta are tot ce își dorește și trăiește frumos, și arată și mai frumos. Andreea Vasile nu își arată deloc vârsta și vedem asta din pozele pe care le postează mereu pe rețelele de socializare și în care arată tot timpul super fresh și într-o formă de zile mari.

Deși este destul de discretă când vine vorba despre viața personală, în urmă cu câteva luni, actrița ne spunea cum se simte în rolul de mamă.

„Cel de mamă este foarte frumos. Cred că este cel mai frumos de până acum! Dar nu e niciodată foarte ușor. Și cel de soție este foarte simpatic!”, a spus Andreea Vasile pentru Click.

Vedeta i-a pus capac lui Mihai Bendeac

Cât despre relația cu Bendeac, cert este că au avut o relație serioasă timp de câțiva ani care a dus la logodnă. Din păcate însă, cei doi artiști au ales să meargă pe drumuri separate. Chiar și așa, Mihai Bendeac a vorbit mereu frumos despre femeia care i-a pus capac. 

„Am început relaţia și devenisem șocat de faptul că mă târam la cumpărăturile săptămânale de la hypermarket și ea făcea lista, care e mai scumpă, care e mai ieftină, care e mai profitabilă.

Andreea gătea (nu cred că mai făcuse asta vreodată), îl scotea pe frate-meu în parc, repeta cu colegii, filma pentru film și nu știu când le făcea pe toate astea. Și-n tot acest timp, acumula, acumula multă cultură, teatru. Devenise obsedată de profesia ei. Andreea e exemplul clasic de femeie care ar fi putut avea totul și a ales miracolul.", scria Mihai Bendeac pe blogul personal în 2011”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net