Ce vrea să facă mama lui Răzvan Ciobanu, la aproape 4 ani de la moartea regretatului designer: „Nu am cum…”

#Exclusiv Click!

Elena Ciobanu, mama regretatului Răzvan Ciobanu, își plânge în tăcere celebrul fiu dar și soțul decedat în 2022 din cauza problemelor de sănătate pe care le avea. Rămasă văduvă, femeia a declarat pentru Click! că are grijă permanent de sufletele celor doi ce acum sunt la Cer.

Celebrul Răzvan Ciobanu a murit la vârsta de 43 de ani pe 29 aprilie 2019, în a doua zi de Paște, în timp ce se întorcea de la mare. Asta după ce regretatul creator de modă a pierdut controlul volanului, între Săcele și Năvodari și a ajuns cu autoturismul în copacii de pe marginea drumului. Astfel, că în urma testelor făcute de specialiști s-a constatat faptul că Răzvan Ciobanu consumase substanțe interzise. Timpul a trecut, însă rănile din sufletul mamei lui Răzvan Ciobanu se pare că nu vor să se vindece deloc.

„O să îi fac tot ce îi trebuie la patru ani. Așa cum se face. O să îi dau de pomană așa cum am făcut an de an. Nu am cum să mă resemnez cu situația că fiul meu nu mai este printre noi, dar asta este viața. Așa a fost dat de la Dumnezeu. Iau zilele, de la Dumnezeu, așa cum vin”, a spus Elena Ciobanu pentru Click!

Sărbători în liniște

În prezent, Elena Ciobanu a rămas singură să administreze afacerea familiei și anume o pensiune din zona Prahova.

 „De Paște o să merg la Biserică după care acasă. În rest nimic special iar pensiunea familiei ce a rămas să am grijă de ea o administrez singură după moartea soțului”.

Click! spune

Răzvan Ciobanu a intrat în atenția publică datorită profesiei sale de creator de modă, dar și a colaborării de succes cu cei de la Kanal D. De asemenea, acesta a fost una dintre cele mai asumate vedete din showbiz-ul românesc, deoarece a recunoscut public că este atras de bărbați.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
image
actualitate.net
image
actualitate.net