Ceartă uriașă la Antena 1. Două vedete, la cuțite după emisiunea „Te cunosc de undeva"

Un nou scandal a izbucnit la emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1. Deși în sezonul cu numărul 20, Zarug și Eliza Natanticu au reușit să cucerească juriul și să stabilească o relație de colaborare excelentăm, se pare că unul dintre cei doi au avut și tensiuni cu ceilalți parteneri. Mai exact, nu toate colaborările lui Zarug au fost la fel de armonioase. În sezonul 17 al emisiunii, acesta a făcut echipă cu Jazzy Jo, iar relația lor profesională a degenerat într-un conflict deschis după terminarea show-ului.

Cu ce forțe noi a început artistul sezonul 20 al show-ului „Te cunosc de undeva”!

Zarug și Jazzy Jo: de la parteneri la dușmani

Se pare că Jazzy Jo a fost extrem de nemulțumită de colaborarea cu Zarug, iar conflictul dintre ei a culminat după încheierea emisiunii. Zarug a povestit că Jazzy Jo l-a blocat pe rețelele de socializare și a întrerupt orice comunicare cu el. Aceasta a fost profund dezamăgită de colaborarea lor, o reacție pe care Zarug o consideră parțial justificată.

„Jazzy Jo mi-a dat și unfollow și tot. Efectiv, după ce s-a terminat, s-a supărat tare. Adevărul este că am învățat și eu să lucrez în echipă. Ca artist, ești destul de individualist așa, nu chiar știi să lucrezi în echipă, acum m-am perfecționat cu Eliza Natanticu. Două gale am câștigat plus bonus”, a spus Zarug la Xtra Night Show.

Pregătirile intense pentru emisiune l-au dus la spital pe Zarug

Pe lângă conflictul cu Jazzy Jo, Zarug a dezvăluit că pregătirile intense pentru emisiune l-au dus la spital. Repetițiile solicitante, în special pe partea de canto și coregrafie, i-au suprasolicitat corpul, rezultând într-o contractură intercostală.

Repetam mult acasă, cel puțin pe partea de canto și coregrafie, da. Coregrafia m-a băgat în spital. E prima oară în viața mea când am ajuns cu salvarea la urgență, nefiind obișnuit cu efortul fizic atât de intens, mi-am suprasolicitat corpul și am făcut o contractură intercostală și a fost un moment ‘simpatic”, a adăugat el.

Colaborarea cu Eliza Natanticu, un succes

În contrast cu experiența negativă din sezonul 17, colaborarea cu Eliza Natanticu în sezonul 20 a fost una de succes. Cei doi au format o echipă puternică, reușind să câștige două gale și să dezvolte o relație de prietenie solidă. Eliza Natanticu a vorbit cu mândrie despre relația lor, subliniind chimia și înțelegerea care au contribuit la performanțele lor pe scenă.

Lumea ar fi zis despre noi în primă fază că n-o să ne înțelegem. Toți se gândesc că am fost în echipe adverse la Asia Express. Și, ce crezi, chiar să o ai parte de o surpriză. Mă înțeleg extraordinar cu el. Avem o chimie și această chimie ne face să strălucim. Râdem, glumim. Facem mișto unul de celălalt. (…)Sunt foarte mândră de relația mea cu Zarug. Am ajuns să ne cunoaștem și să văd ce om deosebit, talentat este”, a declarat Eliza Natanticu pentru FANATIK.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nae prof ub jpg
image
image
image
image
image
image
blake lively deadpool profimedia jpg
iaht spielberg click jpg
monica barladeanu jpg
banner anca serea 2 png
Banner Dorel Vișan
    După divorțul de Simona, Ștefan Stan nu a afișat o altă relație
flacara olimpica shutterstock 749424172 jpg
Artista își dorea să plece câteva zile în Italia, la Roma, dar pentru că zborul i-a fost deja anulat de trei ori
image
actualitate.net
image
actualitate.net