Cel mai înalt magician din România, care a apărut și în serialul Wednesday, de urgență la spital cu salvarea! Ce a pățit Antonio

Antonio Satiru (27 de ani), cel mai înalt magician din România (2,20 metri înălţime – n.r) a trecut luni prin momente de cumpănă. Artistului i s-a făcut rău, a chemat salvarea pentru a fi transportat de urgență la spital, iar ambulanța a venit după două ore chiar dacă a sunat de mai multe ori la 112.

„Bătaia de joc din spitalele din România continuă”

Cel mai înalt magician din România a ajuns de urgență, luni, pe mâna medicilor de la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni” pentru a primi îngrijiri medicale. Căldura de afară dar și micile probleme de sănătate pe care le are se pare că l-au speriat tare pe Antonio și a ales să ceară ajutorul cadrelor medicale care au venit foarte târziu.

Revolvat de situația sistemului medical, Antonio Satiru le-a spus și internauților prin ce clipe dificile a trecut el.

„Bătaia de joc din spitalele din România continuă. Mi s-a făcut foarte rău astăzi, m-am trezit vomitând, am sunat de 4 ori la salvare, le-am explicat de fiecare dată ce probleme am avut în trecut și ce probleme am acuma și cât de rău îmi este. A durat două ore până să vină salvarea și acum stau de o oră în hol (în spital – n.r) și aștept. Ăsta este sistemul medical din România: o bătaie de joc ordinară.

Anul trecut, tot așa, a murit un om în fața mea iar doctorul a intrat în cabinet vorbind la telefon. Asta este bătaia de joc din spitalele din România”, le-a spus Antonio Satiru prietenilor săi virtuali.

„Am făcut magie ca să cuceresc fetele!”

Pentru că este foarte înalt Antonio Satiru explica pentru Click!, în urmă cu ceva timp, de unde își cumpără el haine și cât de greu îi este să le achiziționeze:

„Am 2,20 metri înălțime şi port numărul 50 la picior. Îmi cumpăr încălțări de unde pot, nu fac mofturi. De exemplu, în urmă cu o lună am fost într-o excursie în Spania şi am ochit acolo câteva încălţări care mi-au plăcut, aşa că am cumpărat 5 perechi. Am luat tot ce am găsit. M-am apucat să fac magie în urmă cu 9 ani, şi prima oară am făcut asta în special ca să cuceresc fetele. Nu mă aşteptam să ajung niciodată să mă întreţin din chestia asta, să fac bani din magie”, ne-a povestit magicianul”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net