Celia, probleme după ce a născut: "Urmează o altă etapă extrem de dificilă"

Celia a făcut dezvăluiri despre naşterea fiicei sale, de pe 16 februarie şi a vorbit despre probelemele cu care se confruntă după ce a venit acasă cu micuţa.

Celia a născut pe 16 februarie o fetiţă foto: Instagram
Celia a născut pe 16 februarie o fetiţă foto: Instagram

Celia a născut pe 16 februarie, cu patru zile înainte de operaţia de cezariană pentru care era programată, la un spital din Timişoara. Cântăreaţa de 37 de ani a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă, de cinci kilograme, care va purta numele Sara Maria. Celia a povestit că a fost luată prin surprindere de contracţiile pe care le-a avut pe 16 februarie şi a mers imediat la spital. Ea a recunoscut că nu avea nimic pregătit pentru a se interna.

 “Contracțiile au fost extrem de puternice și m-au luat prins surprindere. Mi s-a rupt apa, așa că a trebuit să merg la urgență la spital. Pot să vă spun că nu aveam nimic pregatit. Geanta de maternitate nu era gata”, a povestit Celia, la “Vorbeşte lumea”, de la Pro TV.

Celia are dureri când alăptează

Celia este de pe 18 februarie acasă, cu cea mica, însă de acum incep alte probleme. Solista a mărturisit că are dureri când alăptează, dar nu va renunţa, de dragul fetiţei sale. Celia a adăugat că a trecut prin aceeaşi problemă şi cu fiul ei de şapte ani, Angelo, aşa că e pregătită, dar speră că durerile vor dispărea după o săptămână.

Aşa arată camera fetiţie Celiei captură Pro TV
Aşa arată camera fetiţie Celiei captură Pro TV

“Am născut prin cezariană și acum urmează o altă etapă extrem de dificilă. Cea a furiei laptelui. Mă doare foarte mult când alăptez fetița. Dar îmi doresc să fac asta! Știu cât de mult contează să alăptezi și sunt motivată să fac ce trebuie chiar și în ciuda chinului prin care trec acum. Am trecut și cu Angelo prin etapa asta, dar nu m-am lăsat. Știu că îmi va fi foarte greu până se obișnuiește organismul. Sper ca durerile să nu țină mai mult de o săptămână. Încerc să mă țin tare și sunt sigură că voi reuși”, a completat Celia.

Cu cine seamănă fetiţa Celiei

Celia a dezvăluit şi că Sara Maria semănă un pic cu ambii părinţi, atât cu solistă, cât şi cu soţul ei. Mai mult, fratele mai mare este extreme de fericit că are o surioară.

 “Gura este a mea, ochii cred că sunt ai soțului. O adorăm și e perfectă așa cum este. Și Angelo e foarte fericit că are o surioasă sănătoasă și adorabilă. Mi-a zis că abia aștepta să vin acasă cu ea”, a povestit Celia.

Celia a pierdut o sarcină acum trei ani

Celia este căsătorită cu Ardeli Ancuța și împreună mai au un băiat de șapte ani, Angelo. Solista a trecut printr-un moment dificil, în urmă cu peste trei ani: atunci, ea a rămas gravidă, dar a pierdut sarcina. Celia şi Ardeli au fost extrem de afectaţi de ceea ce s-a întâmplat, mai ales că soţul solistei tocmai îşi pierduse tatăl. Atunci, cuplul a decis să plece în Australia, cu fiul lor. 

”Acest copil a venit într-un moment greu pentru soțul meu, atunci când el și-a pierdut tatăl, dar nu știu de ce s-a răzgândit și s-a gândit că trebuie să meargă într-o lume mai bună. În prima luna de la pierderea sarcinii, mi-a fost extraordinar de greu și am plecat în Australia. Nu aș fi putut să rămân aici”, a declarat Celia, la vremea respectivă.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net