Celia a născut o fetiţă! Micuţa a venit pe lume mai repede decât era programat

Celia a născut o fetiţă perfect sănătoasă, miercuri, 16 februarie. Solista era programată la cezariană pe 20 februarie, dar iată că micuţa a decis să vină pe lume mai repede. 

Celia a născut o fetiţă foto: Instagram
Celia a născut o fetiţă foto: Instagram

Celia a născut al doilea ei copil în dimineaţa zilei de 16 februarie, conform cancan.ro. Micuţa va purta un nume special, Sara Maria şi este perfect sănătoasă. Solista de 37 de ani era pregătită să nască prin cezariană, la Timişoara, pe 20 februarie, dar fetiţa nu a mai avut răbdare. Din cauza restricţiilor de pandemie, doar soţul Celiei a avut voie să intre în sală, pentru o scurtă perioadă de timp. 

“Acum îmi este foarte greu, am luat 20 de kilograme. Nu mă pot însoți amândoi băieții mei la spital, din păcate pandemia ne ține separat. Nu va avea voie decât soțul, o singură intrare scurtă. Sunt restricții de pandemie”, a dezvăluit Celia, cu o zi înainte de a naşte, pentru Click!.

Mama Celiei, ajutor în prima lună de la naştere

Celia a mai povestit că mama ei o va ajuta cu bebeluşul în prima lună şi că speră să poată alăpta. 

"Voi alăpta dacă totul decurge ok! Cu toții sunt nerăbdători să nasc și să vadă fetița, pe Sara Maria. Am mare noroc cu mama mea, care îmi va fi aproape și știu că îmi va fi de foarte mare ajutor, cel puțin în prima lună după naștere. Nu am superstiții și încerc să nu mă focusez pe temeri legate de naștere”, a mai declarat Celia.  

Celia s-a îmbolnăvit de Covid în timpul sarcinii

Celia a trecut prin clipe grele când, cu două luni înainte de a naşte, s-a îmbolnăvit a doua oară de Covid. Solista, la fel ca şi restul familiei sale, a mai avut boala în urmă cu zece luni. Din fericire, Celia a făcut acum o formă uşoară şi a trecut cu bine peste, însă s-a speriat foarte tare când a văzut testul pozitiv, pentru că prima oară, s-a simţit foarte rău. 

”Acum a fost mai ușor, am trecut fără tratament, doar cu vitamine, a fost o formă foarte prietenoasă. Nu aș vrea să fie nimeni pus în situația să vadă un test pozitiv Covid în 30 și ceva săptămâni de sarcină. A fost greu pentru că, după prima data când am făcut Covid, am stiut că nu am putut să îmi stabilizez febra. Mă gândeam ce o să fac în sarcina, pentru că prima oară a fost ceva destul de traumatizant”, a povestit Celia, în urmă cu ceva vreme.

Celia, probleme în ultima săptămâna de sarcină

Celia a mai dezvăluit că a luat 20 de kilograme în timpul sarcinii, iar circumferiţa abdomenului său s-a dublat. Ea a povestit că i-a fost foarte greu în utlimele săptămâni de sarcină, a dormit prost şi a avut dureri mari în oase.

Aceste zile sunt epuizante pentru că burtica mea este foarte mare și dorm foarte, foarte greu, mă mișc greu, am dureri, presiune ... ușor nu este. Majoritatea graviduțelor știu că ultima săptămână e cea mai grea. (..) Acum am presiune puternică, dureri de oase și pe lângă asta au fost din urmă multe care au pus presiune pe mine, dar cred că vine o binecuvântare mare, a declarat Celia.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net