Charlotte își mitraliază tatăl! Adevărul gol-goluț despre relația cu Ilie Năstase: „Chiar el mi-a spus că Ioana mi-a blocat numărul ocazional! Eu nu mint! Mi-a zis să iau o pastilă să mă sinucid!”

#Exclusiv Click!

Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, a răbufnit după ce fostul mare tenisman a ieșit public și a declarat că el a fost cel care i-a blocat numărul în telefon și nu soția sa, Ioana Simion. Năstase a spus că nu mai vrea să audă de fiica lui adoptivă, de când aceasta și-a făcut cont pe platforma Onlyfans. Charlotte rupe tăcerea despre adevărata relație cu tatăl ei, în exclusivitate pentru Click!

Ilie Năstăse nu a mai vrut să audă de Charlotte, fiica adoptivă, pentru că avea cont pe Onlyfans

Ilie Năstase (78 de ani) a sărit, zilele trecute, în apărarea soției sale, Ioana Simion, după ce aceasta a fost acuzată de fiica lui adoptivă, Charlotte, că i-ar fi blocat numărul în telefonul tatălui ei. 

Năstase a declarat că nu mai este în relații cu fiica lui adoptivă de când aceasta a decis să-și deschidă cont pe platforma Onlyfans, acesta fiind momentul când i-a blocat el însuși numărul de telefon pentru a nu mai fi deranjat. 

Charlotte Năstase a dezvăluit, pentru Click!, că a intenționat să-i ceară ajutorul tatălui său pentru a-l găsi pe fratele ei, Nick, care de cinci luni de zile este de negăsit. 

Ilie Năstase: „Cu mine nu mai are ce discuta, e pe drumul ei”

Ilie Năstase a precizat, însă, că nu știe nici el nimic de acesta și că nu mai este răspunzător de viața copiilor lui adoptivi, pe care i-a ajutat cu bani în perioada studiilor. 

„Este incredibil ce poate să spună. Păi, cum să umble Ioana la mine în telefon?! Cum să o blocheze soția mea?! Fabulos! Vreau să știe că eu, personal, am blocat-o. 

Așa că să stea liniștită, să nu mai arunce vina pe ea. Da, în urmă cu trei ani, când a apărut ea cu Onlyfans-ul său dezbrăcată în poze, atunci am blocat-o. De atunci gata, nu mai am nicio treabă cu ea.

Îi urez multă sănătate, dar o rog să termine cu scandalurile. Cu mine nu mai are ce discuta, e pe drumul ei. Am ajutat-o când a fost cazul, i-am plătit școala, vreo jumătate de milion de euro. 

Ea e în SUA, eu în România, nu-mi mai pasă. Fiecare are viața lui”, a declarat Ilie Năstase, potrivit spynews.ro.

Charlotte, replică dură pentru Ilie!  „Eu nu mint! El mi-a spus că soția lui mi-a blocat numărul”

Acuzată de tatăl său că ar minți și că este pusă pe scandal, Charlotte Năstase n-a mai răbdat și a declarat, în exclusivitate pentru Click!, că lucrurile în relația cu tatăl său stau cu totul altfel! 

 „Nu este nici pe departe adevărat că nu a mai vorbit cu mine de mult. În ultimii doi ani, am vorbit de ziua lui și m-a sunat chiar el de ziua mea, atunci când am avut chiar o conversație plăcută.

În ianuarie am vorbit iar, când a avut Covid și era în spital. El este cel care mi-a spus că soția lui mi-a blocat numărul ocazional. Eu nu mint niciodată! Viața este mai simplă fără minciuni!”, a declarat Charlotte, pentru Click!

 „Mi-am șters contul de Onlyfans! Niciodată nu am pozat dezbrăcată!”

Charlotte a mai dezvăluit, pentru Click!, că nici măcar nu mai are cont pe platforma OnlyFans, acesta fiind și motivul de la care a pornit scandalul monstru cu tatăl ei adoptiv. 

 „Eu nu am postat niciodată poze nud pe  OnlyFans. Mi-am închis contul de multă vreme. Tot ce se putea vedea pe Onlyfans erau poze sexy, nu nud, ca și pe Instagram. 

Nu am vorbit niciodată cu persoane acolo, aveam doar doi fani. Am făcut contul mai mult pentru publicitate și chiar a mers. Nu mi-am închipuit niciodată că va fi o mare problemă!”, a mai dezvăluit Charlotte, pentru Click!

Charlotte:  „Nu mi-am văzut tatăl de la 18 ani! Mi-a spus să iau o pastilă să mă sinucid!”

Charlotte a mărturisit cu regret că nu și-a mai văzut tatăl adoptiv de la aniversarea celor 18 ani, care a avut loc la Paris.

Fiica adoptivă a lui Ilie Năstase a reamintit acel moment dramatic din viața ei când tatăl ei ar fi îndemnat-o să ia o pastilă și să-și pună astfel capăt zilelor.

 „Acesta este adevărul! Tatăl meu nu a mai vrut să mă mai vadă de la aniversarea celor 18 ani, de la Paris. 

Am încetat la un moment dat să mai vorbesc cu el pentru că îmi zicea să mă sinucid! Mi-a spus să iau o pastilă! Am și înregistrarea când spune asta!”, a mai spus Charlotte Năstase, pentru Click!

Cine e Charlotte Năstase?

Charlotte este fiica adoptivă a lui Ilie Năstase din mariajul cu Alexandra King, celebră pentru rolul interpretat în pelicula italiană La Pelle (1981). Împreună cu Alexandra, fostul numărul 1 mondial în tenis a adoptat, în timpul mariajului, doi copii.

Primul copil, pe nume Nicholas, a fost adoptat de cei doi în 1987. Trei ani mai târziu, cuplul adopta și o fetiță, pe Charlotte, care are în momentul de față 35 de ani.

Ilie Năstase are cinci copii. În 1986, în momentul în care era într-un mariaj cu Alexandra King, i-a înfiat pe Nicholas şi pe Charlotte. După divorţ, cei doi au rămas în Statele Unite alături de mama lor. 

Fostul lider ATP mai are o fiică cu Dominique Garzia, Nathalie şi două cu Amalia, Alessia şi Emma. Cu cea de-a cincea soţie, Ioana Năstase, nu are niciun copil.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net