Charlotte s-a împăcat cu Ioana Năstase, după scandalul brunetei cu Ilie de la mare! Cum o îmbărbătează?! „Nu-l lăsa să te doboare!” Pe cine e gelos fostul tenisman?!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Minune mare! Ioana Simion s-a împăcat, în sfârșit, cu fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, Charlotte, cea care a acuzat-o, recent, că o blocase în telefonul tatălui ei. Charlotte a făcut primul pas și a îmbărbătat-o pe brunetă, după scandalul monstru pe care aceasta l-a avut cu Ilie Năstase, la mare. Ilie o acuză pe Ioana de infidelitate. Bărbatul pe care Ilie e gelos este același milionar cu care Click! a dezvăluit că Ioana s-a întâlnit la mall, în urmă cu mai bine de o lună. 

Căsnicia dintre Ioana Simion și Ilie Năstase stă, din nou, pe un butoi cu pulbere. Deși Ioana a ieșit public și a declarat că nu se pune problema să divorțeze, Ilie a răbufnit recent la mare când, într-o criză de gelozie, și-a acuzat soția de infidelitate. 

Fire aprigă, Ioana Năstase a răbufnit și ea și i-a adresat lui Ilie câteva apelative deloc măgulitoare. 

Charlotte și Ioana s-au împăcat! „Nu-l lăsa pe Ilie să te doboare”

Lui Charlotte i s-a înmuiat inima atunci când a văzut câte îndură Ioana din partea tatăl ei adoptiv și, impresionantă de suferința brunetei, a distribuit o poză și o postare a Ioanei, pe profilul ei. 

„Când se aruncă cu pietre în tine, adună-le și fă ceva frumos din ele!”, scria Ioana,  după scandalul cu Ilie. 

Charlotte i-a transmis și ea un mesaj de susținere Ioanei, care a impresionat-o până la lacrimi pe actuala soție a lui Ilie Năstase. 

„Ești cu adevărat superbă! Poate cea mai frumoasă femeie din lume! Frumoasă pe exterior și în interior. 

Tatăl meu mi-a spus multe minciuni despre tine. Îmi pare rău că l-am crezut. Sper să te întâlnesc în curând. 

Am fost  țap ispășitor și preșul lui, de la 4 ani, atunci când a vărsat vin pe mine și a dat vina tot pe mine. Ești incredibilă, nu-l lăsa să te doboare”, i-a scris Charlotte Ioanei. 

Ioana a rămas profund impresionată când a văzut mesajul lui Charlotte și a reacționat și ea: 

„Ce frumos ! Îți mulțumesc din suflet și trebuie să recunosc că m-ai făcut să plâng”, i-a spus Ioana fiicei adoptive a lui Ilie. 

Ioana Năstase: „Mi-am dorit mereu să o cunosc pe Charlotte”

Scandalul dintre Ioana și Charlotte a început, luna trecută, când fiica adoptivă a lui Ilie Năstase a acuzat-o pe actuala soție a tenismanului, în Click!, că ar fi blocat-o în telefonul tatălui ei. Charlotte a vrut să-l sune pe Ilie de ziua lui, însă, nu a putut vorbi cu marele tenisman. 

Ulterior, Ilie Năstase a declarat că el a fost cel care a blocat numărul fiicei sale de telefon, după ce aceasta l-a anunțat că și-a deschis cont pe platforma pentru adulți OnlyFans. 

„Mi-am dorit mereu să o cunosc pe Charlotte și să vorbesc cu ea, dar nu am avut ocazia! 

Și aseară am văzut că mi-a trimis un mesaj care m-a impresionat! Eu nu am fost supărată pe ea”, a declarat Ioana Năstase, în exclusivitate pentru Click!

Ilie Năstase, surprins singur și trist la mare! Pe cine este gelos fostul mare tenisman?!

Ilie Năstase pare că regretă ultima ceartă, în văzul lumii, cu soția sa, Ioana. Acesta a fost surprins, recent, de fotoreporterii Click!, plimbându-se singur și abătut la mare. 

Fostul mare tenisman își tot bănuie soția de infidelitate, de când în peisaj a reapărut fostul ei iubit, milionarul Nick Rădoi. 

Milionarul stabilit în SUA, care tocmai ce s-a vindecat de cancer, a venit în vara aceasta în România. Fotoreporterii Click! au surprins imagini cu Ioana și Nick, în urmă cu o lună, la mall, după ce aceștia s-ar fi întâlnit la o cafea. 

Sursele Click! au dezvăluit că și atunci marele tenisman aflase de întâlnirea celor doi, fiind pus în gardă de chelnerii de la cafenea și ar fi venit val-vârtej după soția lui la mall.

La ultima ceartă, cea de la mare, Năstase i-a reproșat Ioanei în gura mare că vorbește cu amantul ei la telefon. 

„Cine-i ăla? Ăla-i amantul tău! Te-am văzut, am auzit tot!”, i-ar fi spus fostul mare sportiv soției sale. 

Ioana Năstase i-a dat lui Ilie o replică pe măsură: „Ești drogat! Du-te la tine în apartament, că ești bătrân!”, potrivit cancan.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Imagini de la parastasul de 9 ani al lui Corneliu Vadim Tudor foto: Facebook
banner denisa manelista png
Banner gina pistol png
daliana raducan si razvan simion jpg
Banner Cristian Tantareanu Anca Turcasiu
banner Aida Parascan png
Anca Dinicu  jpg
addison rae jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net