Cine e Dragoș Popa, TikTok-erul preferat al Ancăi Pandrea și al Ozanei Barabancea!

Ultima actualizare:

Viața bate filmul și uneori cei din noua generație nu prea se înțeleg cu personalități de renume de la noi sau de afară. Există însă și excepții, iar Dragoș Popa este una dintre acestea! Iată cine este tânărul care e prieten la cataramă cu nume mari din industrie!

Cine e Dragoș Popa, TikTok-erul preferat al Ancăi Pandrea și al Ozanei Barabancea! Foto: Arhivă
Cine e Dragoș Popa, TikTok-erul preferat al Ancăi Pandrea și al Ozanei Barabancea! Foto: Arhivă

Pentru că tânărul care abia a împlinit 28 de ani este un model de urmat fiind prieten cu nume grele din showbizz precum Felicia Flip, Ozana Barabancea, Anca Pandrea plus multe alte vedete.

Dragoș Popa, unul dintre tinerii talentați care este implicat în multe acțiuni, este din Zărnești, Brașov, este un Tik Toker cunoscut, formator, jurnalist, coordonator artistic, compozitor și artist român.

Cine e Dragoș Popa, TikTok-erul preferat al Ancăi Pandrea și al Ozanei Barabancea!

A debutat în carieră și a intrat în viața publică la vârsta de 16 ani, reușind atunci să atragă atenția presei, dar și a unor personalități marcante ale vieții culturale românești, prin totalitatea rezultatelor obținute în domeniul cultural.

Este prieten cu vedete de renume precum Felicia Flip, Ozana Barabancea și Anca Pandrea, iar aceasta din urmă îl consideră ca și când ar fi nepotul ei.

L-am cunoscut prin intermediul unui alt bun prieten și este un băiat excepțional. Mă bucur că suntem prieteni, că este atât de talentat, organizează evenimente și festivaluri speciale.

Ușa îi este deschisă ori de câte ori vine în București, este ca și nepotul meu și țin foarte mult la el. M-a vizitat de multe ori și mă bucur când îmi dă o mână de ajutor. Nu am putut fi de ziua lui cu el, însă îi urez tot binele din lume și sper să îi meargă totul din plin. Știu că este ocupat cu organizrea unor evenimente.", a spus actrița din „Numai iubirea".

Recent, Dragoș i-a făcut o vizită și a ajutat-o pe actriță cu ce mai avea nevoie. „Niciodată nu vine cu mână goală: florile și bomboanele sunt nelipsite când vine.", a mai spus Anca Pandrea.

Citește și: EXCLUSIV Anca Pandrea, la spital de urgenţă, chiar în ziua în care Iurie Darie ar fi împlinit 93 de ani

Ce spune Ozana Barabancea despre Dragoș Popa

Și Ozana Barabancea are numai cuvinte de laudă la adresa lui. „Dragoș Popa este prietenul meu drag de ani buni. Din punct de vedere profesional, ceea ce face Dragoș se cheamă cultură.

Este un artist altruist și patriot, extraordinar de devotat și mai ales vizionar. Artă și cultură, nu superficialitate și ură! Dragoș Popa, îți mulțumesc că sunt prietena ta! Te iubesc!", a spus arista și jurata de la „Te cunosc de undeva".

Felicia Filip a declarat, de asemenea, că „este un tânăr deosebit cu multe perspective. Eu și Cristian îl prețuim!".

Citește și: Ozana Barabancea, între «Te cunosc de undeva!» şi concertul cu fiica ei

Cine este Dragoș Popa?

Nascut pe 22 mai 1994 în Zărnești, România, Dragoș Popa este un tânăr care a reușit prin muncă să se facă remarcat. Este un formator, jurnalist, coordonator artistic, compozitor și artist român.

Dragoș Popa a început să studieze muzică în anul 2010, la vârsta de 15 ani, încurajat de cel mai bun prieten. În același an, Dragoș Popa a debutat în postura de solist în cadrul unui spectacol de clasă, în elegantul restaurant Gott din Piața Sfatului Brașov.

Prima melodie studiată și interpretată a fost șlagărul „Dacă pleci”, din repertoriul artistului Cătălin Crișan. La scurt timp după debut, deși nu era pregătit suficient, fiind conștient totodată de competiția ce se află în spatele oricărui concurs, Dragoș a avut ambiția de a participa la diferite concursuri și festivaluri de muzică, naționale și internaționale.

Primul său concurs a fost în cadrul Festivalului Internațional „Steaua Carpaților”, organizat de compozitorul român Mihai Vanica, pe scenă Casei de Cultură din orașul Râșnov. A continuat apoi să participe la multe festivaluri de muzică, reușind adesea să obțină diferite premii și distincții, mereu abordând piese dificil de interpretat. A fost criticat pentru felul și tehnica sa de a le cânta, dar și apreciat de public și de unii specialiști din industria muzicală.

În anul 2019, Dragoș Popa a devenit colaborator în cadrul Societății Române de Radiodifuziune, pentru cel mai nou post regional, Radio România Brașov FM. Este prezent la inaugurarea postului în luna martie 2019, realizând primul material.

În anul 2020, a fost invitat să devină Official TikTok Creator pentru TikTok România. A contribuit cu materiale educative, însumând încă din primele luni peste 7 milioane de vizualizări. Totodată, a inițiat și a participat la campanii de promovare a orașelor României.

2021 este anul în care a fost invitat să se alăture echipei Kiss, Magic și Rock Fm Brașov, iar astfel devine redactor pentru Global Media & PR.

Dragoș Popa a fost moderator (voluntar) al rețelei internaționale de socializare Hi5, în perioada 2009-2011, a fost Knowledge Partener al Comunitățîi Yahoo! Answer, cu grad de calificare Nivel 7, în perioada 2007-2012, a fost Beta Tester pentru platforma de socializare iOrbix – Connecting Your World.

Ce premii are Dragoș Popa

Are o mulțime de distincții și premii: Titlu Onorific – Arte Magistra (activitate didactică – Cercul Militar Brașov), Titlu Onorific – Președinte de Onoare al Asociației Culturale Toma Popescu, Titlu Onorific – Președinte de Onoare al Federației Star Music – România, Titlu Onorific – Membru de Onoare al Asociației Meridiane Socio-Culturale, Titlu Onorific – Membru de Onoare al Fundației Orfanii, Titlu Onorific – Membru de Onoare al Asociației Ok-Club, Artist of the Week – The „I LIKE IT” Trophy, Premiul de Excelență „CLASSUS” (în domeniul artelor), Premii de Excelență pentru organizarea și coordonarea diferitor evenimente culturale, Premii la concursuri și festivaluri de muzică.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net