EXCLUSIV Anca Pandrea, la spital de urgenţă, chiar în ziua în care Iurie Darie ar fi împlinit 93 de ani

Ziua de 14 martie a fost una specială pentru actrița Anca Pandrea. Iubitul ei, actorul Iurie Darie, ar fi împlinit 93 de ani, luni. Din păcate, actrița și-a petrecut prima parte din zi la spital.

image

În ultimele luni, actrița Anca Pandrea (76 de ani) a avut parte numai de necazuri și probleme de sănătate, căci nu mai este la prima tinerețe și odată cu pandemia a trebuit să stea mai mult în casă. Iată că şi ziua în care iubitul ei Iurie Darie ar fi împlinit 93 de ani a prins-o la Spitalul de urgență, unde a ajuns din nou. Anca Pandrea şi-a dislocat umărul şi a avut nevoie de orteză, aşa că în prima parte a zilei, a fost la doctor. Apoi, actriţa a fost invitată la o emisiune tv, pentru a vorbi despre Iurie Darie.

"Am tot avut probleme de sănătate în ultima vreme, a venit salvarea de mai multe ori la mine pentru că mi s-a făcut rău și am căzut în casă și m-am lovit ba la cap, ba la picior, ba nu știu unde. Acum am pățit-o din nou și m-au ajutat prietenii să mă îmbrac pentru că mi-am dislocat umărul stâng și un domn doctor foarte drăguț m-a ajutat și mi-a pus o orteză la umăr. O să mă mișc dificil pentru că este greu să o fac și fără și cu, însă acum nu am ce să fac. Am ajuns foarte dimineță la doctor și apoi m-am culcat un pic pentru că sunt invitată la A7TV să vorbesc despre Iura al meu, despre povestea noastră de dragoste și cum au fost anii aceia pentru noi. Am jucat ultima oară împreună în serialul "Numai iubirea" de la Acasă și am fost și colegi în puține piese de teatru, însă important a fost că am fost împreună și ne-am iubit fără să ne intereseze ce se vorbea în jurul nostru", a povestit Anca Pandrea, pentru Click!.

Ancăi Pandrea i-au dispărut obiecte din camera cu amintiri de la Iurie Darie

Anca Pandrea mai suferă și pentru că a rămas fără niște obiecte foarte dragi din casă, căci a fost neinspirată și a lăsat pe cine nu trebuie în camera în care are amintri cu Iurie Darie.

"Am avut niște zile tare agitate și mi-aș fi dorit să fiu liniștită de ziua iubitului meu. Însă nu întotdeauna este așa cum vrem noi. ci cum vrea cel de sus să se întâmple. Viața nu știi unde te duce și cu cine te împrietenește, de aceea trebuie să mai fii și atent la ce se întâmplă în jurul tău și cu cine te însoțești. Nu toți cei care îți zic că le ești prieten, chiar le ești", a mai spus actrița Anca Pandrea.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Canicula in Grecia FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
oana zavoranu instagram jpg
banner irina columbeanu png
corina bud colaj instagram jpg
margareta paslaru facebook jpg
mirela vaida concert cold play colaj instagram jpg
cimitir pixabay jpg
reactie babasha coldplay jpg
lidia fecioru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net